2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام,ببخشید میشه لطفا به منم یاد بدید لینکی که کپی میکنم برای نی نی یار حذف تاپیک چطوری اسمش عوض کنم, مثلا الان دیدم شما لینکت که کپی کردی داخل تاپیک حذف اسمش گذاشتی حذف بشه ,چطوری؟

سلام,ببخشید میشه لطفا به منم یاد بدید لینکی که کپی میکنم برای نی نی یار حذف تاپیک چطوری اسمش عوض کنم ...

سلام اونجا ک نوشته متن...آدرس اینترنتی نزن کلمه ای ک دوست داری بنویس و بعد اضافه کردن بزن. 

خانم های بی ادب که مثل(....) پاچه میگیرن ریپلایم نکنن!!

داخل پروفایلم تاپیکهای ایجاد شده ,تاپیک انتخاب کنم بزنم کپی لینک ,تا اینجا درست؟

بعد میرم تاپیک حذف , بخوام کامنت بزارم خب دستم نگه میدارم رو صفحه فقط الصاق داره , میزنم الصاق کلا لینک کپی میشه, پاک هم کنم که نمیشه

بعد از اینکه آدرس لینک رو بالا گذاشتی.....همونجایی ک نوشته(متن) متن دلخواهتو بنویس و اضافه کردن بزن.یه صلوات برای شفای مریضم بفرس

خانم های بی ادب که مثل(....) پاچه میگیرن ریپلایم نکنن!!
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز