2777
2789
عنوان

کسی اینجا تبخال تناسلی گرفته حالم اصلا خوب نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 2149 بازدید | 40 پست
زگیل  تناسلی خیلی خطرناک‌تر از تبخاله باعث سرطان آلت در مردها و سرطان رحمدر خانمها میشه انشاالل ...

اطلاعات غلط ندین

HPV ای ک باعث زگیل تناسلی از نوع ۶و ۱۱ و ۱۸ و۱۶ اس

نوع ۶ و ۱۱ کم خطرن و باعث سرطان نمیشن

۱۸ و ۱۶ پر خطرن که احتمال زگیل توش کمه و معمولا خانوما با عفونت های شدیدی ک میگیرن متوجه این بیماری میشن

HPV ببشتر از ۲۰۰ سویه داره که شایع ترینش همون ۴ تاس

حتی نوع پر خطرش هم صد در صد باعث سرطان نمیشه و با تشخیص به موقع هم میشه این ویروس رو مهار کرد

واکسن گارداسیل هم درمان نمیکنه اما از سرطانی شدن جلوگیری میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیدوارم شرایط طلاق رو داشته باشی

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
اونم میگه تهمت میزنی حلالت نمیکنم 

واقعا حرفی که دکتر به من زد میتونست زندگیمو خراب کنه

شماهم فکر کن جای الوده نرفتی لیزری اپیلاسیونی استخری جایی

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

زگیل تناسلی واقعا خطرناکه باید آگاهی بدیم  و دلیل اصلی سرطانهای آلت و رحم و دهان و گلو هست  .خیلی سویه هاش نهفته میمونه بدون علامت  و تبدیل به سرطان میشن و خیلی اوقات هم  خوشبختانه ویروس بعد از مدتی دفع میشه از بدن  و کل دنیا الان باش درگیرن .ولی تبخال  تناسلی  معمولا خیلی راحت درمان میشه 

به نظرتون طلاق بگیرم چون الان که جوونم حمایتم نمیکنه تو سختی پیشم نیست خیلی ناراحتم میگم تو پیری و ه ...

من جزئیات زندگی شمارو نمیدونم

بچه دارین؟چندسال داره؟جنسیتش؟

مهریه ات چقدر؟

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
نمیخوام ته دلتو خالی کنم اما اگه خودت رابطه ای با کس دیگه ای نداشتی شوهرت خیانت کرده این بیماری درم ...

شاید قبل ازینکه با اسی ازدواج کنه یه رابطه ایی داشته چرا انقد راحت میگی خیانت کرده یه زندگی رو نابود میکنین

بله دوتا  یه دختر یه پسر مهریه ۱۱۰سکه

اگر تصمیمت قطعی هست در اولین فرصت و بی سروصدا میری مهریه ات میزاری اجرا

توقیف اموال میزنی

بچه ها چندسالشونه؟

به هیچ عنوان نقطه ضعف نمیدی دست شوهرت بخاطر دوری از بچه ها

بگو بچه هات مال خودت نمیخوام نگهشون دارم 

ببین اون خونه خراب کن حاضر نمیشه بچه داری کنه

اگه هم بچه هارو دادی قاضی واست هفته ای یبار حق ملاقات میزاره