2777
2789

ممنون میشم اگر اطلاعاتی دارین راجب خوابی که دیشب دیدم بهم بگین

من دیشب خواب دیدم با همسرم داریم به اسمون نگاه میکنیم یه چیزی تو اسمون تغییر میکنه یا میترکه بزرگ نبود بعد یه اشیایی میاد روی زمین میرسه روی زمین میبینم قایق هستش مام میترسیم با ماشین فرار میکنیم که بهمون نخوره 

تعبیر خاصی نمیتونه داشته باشه

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تعبیر خواب بلدی یه چیزی بپرسم ازت

دلم نیومد تعبیرو ببینه پاکش کردم لطفاً پستت رو پاک کن

اگه بتونم بله

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه   

دلم نیومد تعبیرو ببینه پاکش کردم لطفاً پستت رو پاک کن اگه بتونم بله

عزیزم پی وی بپرسم راحت ترم

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤

از طریق کسی دوتا از مشکلات مهمت یا خواسته‌هایی که داری برطرف میشه و حل میشن

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه   

به نظرتون این خواب تعبیر داره ؟ برام خیلی عجیب بود

گفتم بالاتر برات