2777
2789

من چند روزه همش حس خوابالودگی دارم. قبلا هم زیاد میخوابیدم چند روز شدیدد تر شده. دیشب حدود ساعت یک خوابیدم ولی ۱۱ پاشدم اونم به زور( ینی ده ساعت خواب) الان دوباره خوابم میاد با اینکه تاازه پاشدم کرخت شدم کلا😭 ازمایشم دادم ویتامین د کم بود ولی نه خیلی کمم الانم دارم قرصشو میخورم. اخه اینهمه خواب زیادد و خوابالودگی برا چیه دارم دیوونه میشممم . همه ی بدنمم سسته و پاهام درد میکنه😭🤦🏻‍♀️ کسی اینجوری بوده؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخرین باری ک اینطوری بودم پارسال بود رفتم آزمایش ک گفته بودن ۲۴روز دیه آماده میشه یهو بعد ۴ساعت زنگ زدن بیا سریع برو بیمارستان

هموگلوبین خونم روی ۳ اومده بود

رفتم سریع بستری کردنم منم نمیدونستم چخبره اصن موضوع چیه تا اینکه گفتن اگه میومد رو ۲میرفتی توی کما

خونریزی معده داشتم

اگه خیلی وقته اینطوری ای بجز اینا ب خوردن گچ یخ خاک علاقه داری زرده وست و پات و صورتت حالت تهوع سرگیجه پوستا پوسته شدن لب و دیر خوب شدن زخم خونریزی زیاد توی پریودی سریع برو دکتر

هر آنچه که ذهن بتواند به آن فکر کند!قابل دست یافتن است🤍🌻
آخرین باری ک اینطوری بودم پارسال بود رفتم آزمایش ک گفته بودن ۲۴روز دیه آماده میشه یهو بعد ۴ساعت زنگ ...

من جدیدا ازمایش دادم. این تو ازمایش خون نشون نمیده؟؟ 

آخرین باری ک اینطوری بودم پارسال بود رفتم آزمایش ک گفته بودن ۲۴روز دیه آماده میشه یهو بعد ۴ساعت زنگ ...

نه به گچچ و ازنجورچیزا علاقه ندارم پوستمم زرد نیست ولی حس گیجی رو دارم چندساله

من جدیدا ازمایش دادم. این تو ازمایش خون نشون نمیده؟؟ 

برا من چندتا آزمایش بود ک نمیدونم اصلا راجب چی بود

اما توی آزمایش خون هم کاملا مشخصه 

هموگلوبین اگه بالای ۱۰باشه نرماله

نه به گچچ و ازنجورچیزا علاقه ندارم پوستمم زرد نیست ولی حس گیجی رو دارم چندساله

حتما کم‌خونی داری 

ولی حاد نیست

حد معمول

فیفول بخور زینک قرص جوشان کباب سبزی جات فیبر دار روزی یدونه میوه 

حتما کم‌خونی داری  ولی حاد نیست حد معمول فیفول بخور زینک قرص جوشان کباب سبزی جات فیبر دار رو ...

کم خونی دارم اره. ولی اخه ابنهمهه خواب عادییه؟؟ من همش خوابم یا خوابم میاد😭

ندارم. البته قبلا چندماه پیش ازمایش داده بودم نداشتم. ولی این ازمایش جدیده شامل تیروئید نمیشد نمیدون ...

با این علائم ختما تیروئیدت رو چک کن. همونروز جوابس آماده میشه. اگه آزمایشاتو داری و دوست داشتی برای من بفرست بهت میگم

کم خونی دارم اره. ولی اخه ابنهمهه خواب عادییه؟؟ من همش خوابم یا خوابم میاد😭

منم همینطوریم 

همش خستم😂😂😂

اگه تهرانی برو بیمارستان پیامبران

شخصیه

ولی سریعاااااا میفهمه بت میگه

من هرجا میرفتم میگفتن هیچی نیست داشتم میمردمممم میگفتن هیچی نیست بابا

تنها پزشکانی ک میشه تو ایران قبولشون داشت کادر درمان بیمارستان پیامبرانه