2777
2789
عنوان

دوران بارداری خونه خودتون موندین یا..

| مشاهده متن کامل بحث + 900 بازدید | 72 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه خودم بودم تو ماه دوم خونریزی شدم و ویار داشتم مخصوصا از غذاهای خودم درست میکردم حالم شدیدا بد میشد. 20 روز فقط موندم خونه مامانم اونم بخاطر خونریزی دکتر گفت استراحت بودم. بعدا کلا خونه خودم همه کاری میکردم حتی پتو دونفره شستم درحد 5 کیلو هم شده بود ورداشتم. فقط خواست خدا بود اتفاقی واسه دختر نیفتاد. 

همسرت چطوره كمك حاله؟

سرکار میره کارش سنگینه دلم نمیوپد اون انجام بده ولی بعضی وقتا بنده خدا بخاطر ویار من شامو درست میکرد

بی #ط پرواز همیشه محکوم به سقوطه ..پر از حرفای نگفته دل پر ...
خونه خودم بودم استراحت مطلق  همسرم کمکم میکرد  زایمان هم کردم اومدم خونه خودم مامانم و خ ...

بچه دومم هم همینطور با وجود یه بچه دیگه بازم خونه خودم بودم و بعدم چند روزی مامانم و خواهرم اومدن و رفتن و باز خودم بودم و دوتا جوجه کوچولو. 

الانم سومی رو حامله‌م بازم اوضاع همینه یه ماه دیگه زایمان میکنم نهایت یه هفته بیان پیشم بعدش خودمم و سه تا جوجه

خدایا شکرت

من ۸۰ درصد خونه بابام بودم 

با اینکه نه استراحت بودم نه لکه بینی داشتم هیچی 

جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست!                               جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚                                   دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید                               ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱

بچه دومم هم همینطور با وجود یه بچه دیگه بازم خونه خودم بودم و بعدم چند روزی مامانم و خواهرم اومدن و ...

زايمانت طبيعيه ؟؟

من مادرم اينا با همسرم قطع رابطن 

موندم تنهايي چيكار كنم 

بچه دوممو باردارم 

فعلا احدي نميدونه جز منو شوهرم 

من کلا خونه خودم بودم ولی آخرهای بارداریم مادرم بهم سر میزد و تو کارها کمکم میکرد

به نظر من آسایش و آرامش خونه خود آدم خیلی بهتر از خونه پدر هست در ضمن دوری زیاد اونم چند ماه از خونه وهمسر اصلا درست نیست اونم تو این دوره وزمونه 

اگه من جای شما بودم حتما برمیگشتم به شرطی که همسر و مادرت بیشتر هواتو داشته باشن

خدا خيرش بده بازم 

اره بابا 

ولی خب سخت ترین کار مخصوصا الان ک کمر درد و دل درد دارم شستن دخترمه وقتی پوشکشو کثیف میکنه سنگین شده یک سالو نیمشه دهنم صاف میشه تا بگیرمش تو بغلم ببرم بشورمش اتقدرم شیطونه بخدا اشکمو دراورده

بی #ط پرواز همیشه محکوم به سقوطه ..پر از حرفای نگفته دل پر ...