2777
2789
عنوان

دوران بارداری خونه خودتون موندین یا..

| مشاهده متن کامل بحث + 900 بازدید | 72 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۲۳ روزه زایمان کردم

بله دوره بارداری خونه خودم بودم 

با این ک سابقه سقط مکرر داشتم.

فقط خونه رو جارو نمیکشیدم

دیگه آشپزی مو میکردم با احتیاط.

الانم ک دهنم سرویسه با نی نی جون

لایک نکن خیرشو ببینی

خونه خودم بودم استراحت مطلق 

همسرم کمکم میکرد 

زایمان هم کردم اومدم خونه خودم مامانم و خواهرم اومدن چند روزی پیشم سزارینی بودم در حدی که یکم بخیه هام بهتر شد بودن و رفتن و بازهم همسرم هوامو داشت 

خدایا شکرت
خونه خودم بودم  سر کار میرفتم تا ماه ۵ بعد پدرم سکته کرده بود کمک مامانم هم میرفتم البته مشکلی ...

اصلا دکتر درمورد استراحت بهم چیزی نگفت،خداروشکر لکه بینی و اینا ندارم،رفتم داخل ماه۴، احساس میکنم واقعا خودم میتونم کارامو برسم

من مشکلی نداشتم خونه خودم بودم تا شبی که دردم گرفت

ولی زایمان کردم تا ۹ ماهگی پسرم خونه مادرو پدر عزیزم بودیم

خداحفظشون کنه ان شاالله خیلی خیلی کمکم کردن و محبت کردن

خدا حقشون رو بهم حلال کنه🥲❤️

عزیزم آشپزی و ظرف هم خودت انجام میدادی؟

بله 

با خودم بود 

يادم نميره شب عيد بود اون موقع عقل الانو نداشتم كه كارگر بگيرم 

مامانم نتونس بياد خونمو يكم تميز كنه 

شوهرم دست به سياه سفيد نميزد يعني از جايي بهش نخ ميدادن خدا لعنتشون كنه 

شروع كرد نق زدن البته خونم از همونا تميز تربوده ولي يكم خاك بود اونقد منو اذيت كرد از شب ساعت هشت تا ده صبح كل خونه رو تميز كردم يعني خونه تكونيا باورت ميشه از حموم و توالت تا كمدا و اشپز خونه 

اونقد ده صبح كمرم گرفت كه گفتم الانه زايمان كنم 

خيلي روزاي سختي بود هم من هم شوهرم بي تجربه بوديم 

من به خالم نزديكم بارها اومد خونمو برق انداخت مادرشوهرم نه ماه انگار نه انگار يه زنگم نميزد فقط كارش شده بود پر كردن شوهرم 

سابقه سقط داشتم با فاصله ۶ ماه دخترمو باردار شدم تا زایمانم کروناام گرفتم چند باری =/

دومی رم ک الان باردارم ناخاسته با فاصله یک سال پیش پاتون انقدر جیغ زدم از دست دخترم فشارم افتاد 😐

و باز هم خونه خودمم کسی نیس کمکم کنه 

بی #ط پرواز همیشه محکوم به سقوطه ..پر از حرفای نگفته دل پر ...
اصلا دکتر درمورد استراحت بهم چیزی نگفت،خداروشکر لکه بینی و اینا ندارم،رفتم داخل ماه۴، احساس میکنم وا ...

استراحت بي خود خيلي بده استراحت مطلق با حتي همون نسبي در شرايط بشدت حساس داده ميشه 

منکه مامانم میبینه منو یاد بدبختیاش میافته هی اه و ناله میکنه اصلا دلم نمیخاد برم خونشون حامله هم بش ...

حالا من این وضعیتو با خواهر مجردم دارم،منو روانی کرده،بیشتر بخاطر این میخوام فرار کنم برم