2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب از دور قشنگه

نه اتفاقا درموردش چیزای خوبی نشنیده بودم میگفتن سادیسمیه و مشکل داره ادم خوبی نیست اما باهاش که اوکی شدم دیدم خیلیم مهربونو خوبه ولی نمیدونم چرا دیگه مثه قبل شوق ذوق ندارم اما وقتی همدیگرو نمیبینیم دلم براش تنگ میشه میبینمش دوباره عادی میشه

نه اتفاقا درموردش چیزای خوبی نشنیده بودم میگفتن سادیسمیه و مشکل داره ادم خوبی نیست اما باهاش که اوکی ...

مگه هرکی سادیسته آدم بدیه 😑

تصورات همیشه از واقعیت حتی شده خیلی کم فاصله دارن

من ۶ سال فکر یکیو تو سرم داشتم ، برای خودم ازش بت ساخته بودم ولی وقتی شناخت بیشتری ازش پیدا کردم نظرم کاملا عوض شد

مال خودت باش
مگه هرکی سادیسته آدم بدیه 😑 تصورات همیشه از واقعیت حتی شده خیلی کم فاصله دارن من ۶ سال فکر یکیو ت ...

نه دوستام میگفتن این ادمه خوبی نیست مشکل داره ولی باهاش اوکی شدم دیدم خیلی مهربونه اصلا اونجوری نیست که دربارش حرف میزنن 

نه دوستام میگفتن این ادمه خوبی نیست مشکل داره ولی باهاش اوکی شدم دیدم خیلی مهربونه اصلا اونجوری نیست ...

خب بازم تصوراتت  فرق داشته 

خیلی دخترا جذب خشونت پسر میشن ، از غرور و سنگینی طرف خوششون میاد

یا به قولی از بد بودنشون

شاید شما هم بخاطر همین ازش خوشتون میومده

مال خودت باش