2777
2789
عنوان

تکونای زیاد جنین به وزنش ربطی داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 60 پست
سونو سلامتش واسم نوشت

اها واسه من اونو گفت ۳۲ هفته مینویسم

بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته به جفت هم خیییلی مربوطه جفت اگه قدامی باشه تکوناشو خیلی کم حس میکنی اگه خلفی باشه کوچکترین حرک ...

جفتم خلفیه

بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من
نرفتم سونو دیگه توی نرمال جهانی هفته ۳۲ باید ۱۷۰۰ باشه

چیزی میخوری برای وزن گیریش؟

دخترمن ۲۷ هفته ۸۰۰ گرم بود

الان بدنیا اومده؟ چند کیلو بود؟

من ۳۱ تموم شده وارد ۳۲ شدم هفته ی ۳۲ باید ۱۷۰۰ باشه خوب بوده وزنش

دکتر گفت کمه والا واسه دیابت بارداری هم تو رژیمم واسه همین وزنش کم مونده 

دخترم با اون وزن تو هفته ۳۸ دنیا اومد ۳۵۰۰

این مسلما کمتره هفته پیشم دردام شروع شده بود معاینه شدم ۲سانت باز شده بود الان دراز کش افتادم فقط تا هفته ۳۷پر شده امروز 

از شانس بدم مادرمم فردا عمل داره خاهرم رفته باهاش هیچکی رو ندارم 

دکتر گفت کمه والا واسه دیابت بارداری هم تو رژیمم واسه همین وزنش کم مونده  دخترم با اون وزن تو ...

انشالا به سلامتی و به موقع زایمان کنی

وزن اصلا مهم نیس 

مهم سلامتیشه