2777
2789
عنوان

تکونای زیاد جنین به وزنش ربطی داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 60 پست
والا به من لیدی میل داد

چه طعمی گرفتی خوب باشه منم بگیرم

بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من
دکتر گفت کمه والا واسه دیابت بارداری هم تو رژیمم واسه همین وزنش کم مونده  دخترم با اون وزن تو ...

الهی عزیزم

خدا کمکت کنه ان شاءالله

خدا مادر عزیزتون رو هم شفا بده

میشه بگی دردهات چطور بودن؟

آخر همان شد که نباید میشد...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان بدنیا اومده؟ چند کیلو بود؟

الان ۴سالشه ۲۸۰۰ کیلو بدنیا اومد. کلا وزن جنین تو دوران بارداری زیاد مهم نیس. اولویتش رشد و سلامتیشه. وزن بعد تولد درست میشه

نظرمو نمیپسندی, ریپلای نکن🚫🚫 پشت این حرفم یه عالمه حرفه از یه عده که فقط برای خالی کردن عقده هاشون میان اینجا....
الان ۴سالشه ۲۸۰۰ کیلو بدنیا اومد. کلا وزن جنین تو دوران بارداری زیاد مهم نیس. اولویتش رشد و سلامتیشه ...

میدونم عزیزم برای منم مهم سلامتیشه

بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من
الهی عزیزم خدا کمکت کنه ان شاءالله خدا مادر عزیزتون رو هم شفا بده میشه بگی دردهات چطور بودن؟

ممنون عزیزم

والا رفته بودم بازار کلی پیاده روی کردم رسیدم خونه هی شکمم سفت میشد و ول میکرد کمر درد و درد پریودی میاد سراغ ادم 

حالت تهوع و اسهال هم اضافه شد ساعت ۴صب رفتم بیمارستان ان اس تی گرفت انقباضام شدید بود ولی نا منظم مثلا بینشون یا ۵دیقه بود یا دو یا سه باید حتما منظم باشه 

معاینه شدم ۲سانت باز بود 

تومدم خونه استراحت کردم دو روز کامل بهتر شدم فکر کنم یه پیاده روی دیگه داشته باشم بدنیا بیاد😄

ممنون عزیزم والا رفته بودم بازار کلی پیاده روی کردم رسیدم خونه هی شکمم سفت میشد و ول میکرد کمر درد ...

ای خدا ما زنها چقد گناه داریم چقد استرس

من دیشب دلپیچه داشتم

نمیتونم انقباض رو با دلپیچه تشخیص بدم

خیلی میترسم

آخر همان شد که نباید میشد...
خیلی خوبه

ولی شکمم خیلی بزرگ نیس گرد و تیز و ولی بزرگ نه