2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوافن ژلوفن کیسه آب گرم شیاف دیکلوفناک 

شیاف عمرا 

مسکنم گرسنمه حال ندارم پاشم بخورم حالت تهوع دارم 

کیسه گرمم نمیتونم پاشم پاهام دارن ع وسط قطع میشن

‏ما مگس هارو مسخره میکنیم‏ که عاشق عنن ،مگه ما کم عاشق آدم های عن شدیم ؟؟؟ [ شاید باورش سخت باشه ولی یروز از خواب بیدار خواهی شد و اون دیگر اولین چیزی نیست که به ذهنت می آید]❤️‍🩹👋🏻

پریودمم خیلی درد دارم چیکار کنم😭😭😭😭این موقع دارم اهنگ گوش میدم ک دردش کمترشه مثلا ولی دردم زیاده ...

پاهات بالاکن اگ میتونی باچیزی شکمتو گرمی بده مثلن بادستت بمال ب شکمت اروم و یا حوله ای چیزی گرم کن بزار بادستتم اروم بمال و ژلوفن یامفنامیک اسید یاهیوسین یانوافن اینام خوبه بتونی بخوری مفنامیکو دوتا بخور ولی ازبقیه یکی خلاصه یکی از این قرصا بخور بهترینش هیوسین با مفنامیکه

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.
شیاف عمرا  مسکنم گرسنمه حال ندارم پاشم بخورم حالت تهوع دارم  کیسه گرمم نمیتونم پاشم پاها ...

تنبلی نکن پاشو ی چیز بخور چایی نباتم بزن مسکنم بنداز کیسه آب گرم بغل کن برو پیش بخاری بخواب

پاهات بالاکن اگ میتونی باچیزی شکمتو گرمی بده مثلن بادستت بمال ب شکمت اروم و یا حوله ای چیزی گرم کن ب ...

خیلی ممنونم گلم دیگ فعلا فقط منافیکو دارم الان پامیشم 🥲❤️

‏ما مگس هارو مسخره میکنیم‏ که عاشق عنن ،مگه ما کم عاشق آدم های عن شدیم ؟؟؟ [ شاید باورش سخت باشه ولی یروز از خواب بیدار خواهی شد و اون دیگر اولین چیزی نیست که به ذهنت می آید]❤️‍🩹👋🏻