2777
2789
امام زمان برا نجات ما میاد عزیزم نمیاد گردن بزنه 

من دوز بیشعوریم بالاست بیاد میگه اول این ریشه فساد و قطع کنین تا بعد ببینیم کی بیشعور تره . شوخی کردم ولی خب امام زمان بیاد قرار همه ی دور بمیریم نمیتونیم گوشی برداریم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوز بیشعوریم بالاست بیاد میگه اول این ریشه فساد و قطع کنین تا بعد ببینیم کی بیشعور تره . شوخی کرد ...

اتفاقا خیلی هم خوبی من که خیلی ازت انرژی خوب میگیرم 

امام زمان هم بیاد دنیا رو گلستان میکنه 

فقط باید بیاد

تنبلی نکن پاشو ی چیز بخور چایی نباتم بزن مسکنم بنداز کیسه آب گرم بغل کن برو پیش بخاری بخواب

پاشدم دوتا مفنامیک خوردم هنوز درد دارم 

بخاری پیشمه

‏ما مگس هارو مسخره میکنیم‏ که عاشق عنن ،مگه ما کم عاشق آدم های عن شدیم ؟؟؟ [ شاید باورش سخت باشه ولی یروز از خواب بیدار خواهی شد و اون دیگر اولین چیزی نیست که به ذهنت می آید]❤️‍🩹👋🏻

حالا تا قطع نشده‌ برو ببین به کجا رسیدن بیا بگو😂

حنا کیاراد رفته دنبالش ب زور ببرش یکی دیگه رسیده پرو بازی در میاره ک خواهر مزاحم و... کیاراد شوهر حنا البته اجباری بنا ب شرایطی همخونه نمیدونه ترانه از حنا خواسته ترکش کنه چون خودش عاشق کیاراده . سیاوشم ک طبق معمول یا سگ پاچه میگیره یا یهو خیلی مهربونه امشب تعریف چاییا شیرین میکرد پیش ترلان و سایه .ایاز و ماهم ک رستا قصه ای آشنایش با علا و قباد برا ایاز گفت حسام و حلمام ک حلما تماسا باور کرده از خونه رفته باردارم هست اون دوتا دیگه پارت نزدن

زنجبیل بریز تو چایی بخور اب رو اتیشه 

قرص خوردم الان دیگه پاهامم چسبوندم ب بخاری بلکه بهترشم 🥲

‏ما مگس هارو مسخره میکنیم‏ که عاشق عنن ،مگه ما کم عاشق آدم های عن شدیم ؟؟؟ [ شاید باورش سخت باشه ولی یروز از خواب بیدار خواهی شد و اون دیگر اولین چیزی نیست که به ذهنت می آید]❤️‍🩹👋🏻

ی امروز سخته فردا خوب میشی گوشی بزار کنار چشماتو ببند

باشه گلم خیلی ممنونتم مهربونم من بخابم اگ بتونم 

🌹❤️

من رمانام اونجان آنلاینن دیوونه شدم یعنی

میشه ادرس کانال بدی اگه داستاناش تینیجری یا مثبت ۱۸ نیست

آقایون تاپیکام نیاین و ریپلای و لایک نکنید اگر اشتباهی جواب آقایی رو دادم.فکر کردم خانومن خدا قبول کنه دوس دارم نوکر حضرت زهرا (س) باشم برام دعا کنید ممنون