2777
2789
عنوان

زن بودن سخته... 🥲قبول داری؟

560 بازدید | 41 پست

یک هفته اس سر یه بحث مسخره که مقصر خودشم بوده،  قهره.بعد 8. 9سال، هنوزم عین بچه ها، قهرکه کرد،جاشو جدا  میکنه و شام و ناهار بیرون میخوره... 

🙂اونم بعد از دوتا بچه...  

با این رفتاراش کلافه شدم. 

از شنبه قهره.  الان پسفردا شنبه اس.  

گرچه خداروشکر حرف میزنیم. ولی خی خیلی کم و فقط برای کارای ضروری. 😅

کی درست میشه این رفتارای قهربچگانه اش؟  

هربار میگمش شام میخوری؟  میگه نه بیرون خوردم.  

پریشب گفتمش تو هال سرده، میخای بیا تو اتاق.  گفت نه راحتم.  

خو به درک که راحتی.  😒

یه زمانی قهرامون کوتاه بود. نهایت دو روز یا سه روز بود 

تو اون روزا من گریه میکردم که چرا پیشم نمیخابه و... 90 درصد مواقع میرفتم تو بغلش. تا اشتی کنیم. و عین احمق ها، کارم میشد به اسم منت کشی. 

الان دیگه خیلی وقته که با این رفتاراش گریه نمیکنم، انگار مهم نیس برام. 😔انگار که سرد شدم دیگه.  ولی ته دلم بغلشو میخاد باز.   زن بودن خیلی سخته.  اینکه هم دلت بشکنه ازش. هم دلت بخوادش. 

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیفهمن با این کارا و اخلاقا گندشون فقط ادم و دلزده و سرد میکنن نسبت به خودشون! 

متم یه هفته قهریم، تازه اون راهه دور سرکاره، مقصر خودش بود، حالام بعضی وقتا زنگ میزنه ولی سرد و کوتاه جوابشو میدم، واقعا با این کاراشون خودشون و از چشممون میندازن

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
مرد قهر میکنه مخلش نده تا قهرش تموم شه.‌اصلااااااا منت نکش

هیچوقت تموم نمیشه.  

یادم نمیاد اومده باشه منت کشی.  همیشه یا مستقیم رفتم سراغش.  یا نگاهمون افتاده به هم،  خندیدم و اونم خندیده. 

ولی اینکه بیاد مستقیم پیشم.  از دلم در بیاره.  نه.  نبوده. 

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻
هیچوقت تموم نمیشه.   یادم نمیاد اومده باشه منت کشی.  همیشه یا مستقیم رفتم سراغش.  یا ...

یه مدت صبر کن اصلااا پاپیش نذار..و خ‌دتم خوشحال نشون بده انکارنه انگار که ناراختی..نشون بده خیلی به خودت میرسی و با بچه ها مشغول شپ

درکت میکنم چون ماهم دوهفته س قهریم باز خوبه شما حرف میزنید.مایه کلمه هم نمیگیم.. با وجود ۳تابچه

🥲ای بابا.  

من اخرین باری که قهر کردیم حدود 2هفته ای شد.  

دلت تنگش نشده؟  

من هم دلم تنگشه .  هم ازش متنفرم.  و پشبمونم از ازدواجم.  

نمیدونم با خودم چند چندم 😅.  چون واقعیتش از رفتاراش خسته شدم و خستم کرده.  بااینکه دوسش دارم ولی کلافه و عصبیم کرده. 

میرفتی نازشو میکشیدی؟چرررا خب مگه مامانش بودی بذار قهر کنه غذا بیرون بخوره خودش درست میشه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
بله عزیزم زن بودن خیلی سخته  قربون خدا برم که انقدر زن رو ظریف آفریده  الهی عاقبت بخیر ب ...

در حق جنس ما خیلی بیشتر از جنس مرد، ظلم میشه.  😔امیدوارم خدا این چیزا رو یکم بیشتررر ببینه🥲

میرفتی نازشو میکشیدی؟چرررا خب مگه مامانش بودی بذار قهر کنه غذا بیرون بخوره خودش درست میشه

نمیدونم چه مرگمه.  😭

باید متوجه اش کنی در حضور بچه ها قهر کردن اصلا کار درستی نیست. اونا یاد میگرن. اگرم قهره به هیچ عنوا ...

بچه هام کوچیکن.  دختر بزرگم 5سال و نیمشه.  متوجه نشده که قهریم.  چون جلوش صحبت داریم باهم. 

نمیدونم چه مرگمه.  😭

دل نازکی خواهر یکم وابستگیت کم کن تو قهر هم شنگول باش بذار اون حرص بخوره انوقت عین پروانه میچرخه دورت😏

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻