2777
2789
عنوان

به خواستگارم درمورد حق طلاق بگم

135 بازدید | 12 پست

یمدته باهم حرف میزنیم مجازی قبلا ازم خواستگاری کرده.حالا بحث مهریه پیش اومد گفت چقد مد نظرت هست؟ منم به مهریه زیاد اعتقاد ندارم میخواستم راجب حق طلاق بگم ولی میترسم یکم 

بگم یا نگم؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه مهمه برام

بگو 

بش بگو ماشینو بیمه میکنن به این معنی نیست میخوان برن تصادف کنن

زندگی هم همینه ، بگو حق طلاق تو داری من ندارم وقتی به من میدیش هرجفتمون داریم  و به حق من احترام میذاری به این منی هم نیست میخوایم این طوری بشه ولی به هر حال زندگیه 

اگر من بودم بش میگفتن بحث مهریه به خانوادم مربوطه برا من مهم نیست هر چی خودت خواستی بزن  من شروط ضمن عقد میخوام 

وقتی اومد خواستگاری بیا تا بت بگم خانوادت چی بگن خوبه

خانوادت یه پشت قباله و مهریه متوسط تایین کنن تموم شه بره روش گفتنش هم بعد بیا یادت بدم 

سلام میشه بگید چیا بگیم برا خواستگاری من اخه چیزی نمیدونم...(منظورم شرط و شروط مهم )

سلام میشه بگید چیا بگیم برا خواستگاری من اخه چیزی نمیدونم...(منظورم شرط و شروط مهم )

شروط ضمن عقد یه ۲۰۰ تا ۴۰۰ تومن میدی به یه وکیل براتون تنظیم میکنه اول می‌برید تو عفد نامه ثبت میکنی بعدم محضری ثبت میکنید 

کلی هاش رو میدونم 

حق تصنیف اموال 

حق فرزند 

حق مسکن 

حق خروج از کشور 

حق طلاق 

حق کار و تحصیل 

بازم هست من نمیدونم دیگه  بگو وکیل جامع مینویسه برات 

اول کار شروط رو بگو به نظرم سر مهریه کنار بیا 

حق تصنیف اموال یعنی بعد طلاق نصف اموالی که بدست آورده بعد ازدواج با تو به غیر از ارث به تو میرسه 

به نظرم منصفانه هست 

پشت قباله و مهریه رو نگو خودت میخوای بذار خانوادت بگن چون خودت بگی مموکنه فکر کنه پولکی هستی و پشیمون شه 

پشت قباله بهتر مهریست مهریه دردسر داره پشت قباله رو خوب بگیر ، یه خونه بگیر یا ۳ دونگ خونه پدری یا باغ یا هر چی ..

هیچی خودت به پسره راجب مهریه و پشت قباله نگو بگو نمیدونم من برام مهم نیست خانوادم پولکی نیستن ولی شاید یه عدد معقولی تایین کنن من خجالت میکشم بپرسم ، خانواده ها با هم کنار میان