2777
2789
عنوان

من چیکارکنم ازدست مادرشوهرم؟

466 بازدید | 27 پست

شهرمن ومادرشوهرم ومادرم ایناجداست یعنی هرکدوم یه شهردیگه زندگی میکنیم فاصله شهرماتامادرم اینادوساعته بامادرشوهرم ایناسه ساعت واسه همین پنجشنبه وجمعه روهردوهفته یه بارمیریم خونه مادرم ووقتایی که چندروزتعطیلی پشت سرهمه میریم خونه مادرشوهرم البته ماهی یه بارروخونه مادرشوعرم میریم حالاچه چندروزتعطیلی باشه چه همون پنجشنبه وجمعه خلاصه اینجوریه که اگه یه بارخونه مادرشوهرم بریم دوبارخونه مامانم اینامیریم

اصل ماجرااینه که مادرشوهرم کل هفته رواگه مازنگ نزنیم بهش بهوون زنگ نمیزنه بجزپنجشنبه هاکه اونم میپرسه کجایین واگه بگیم میریم خونه مادرمیناقهرمیکنه واون دوروزروکوفتمون میکنه شوهرمم خسته شده ازاین رفتاراش ولی خب نمیدونیم چیکارکنیم میشه راه حل لدین اینم بگم مطمئنم بخاطرحسادتشه لطفابگین چه برخوردی داشته باسم نگین که دلش برامون تنگ میشه وایناچون تنهابچشون که همیشه بهش بی محلی میشه وهمش نادیده گرفته میشه شوهرمنه وخب کلابراشون عزیزنیست وازقبل هم نبوده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا شوهرت هیچی بهش نمیگه؟ی کلام بگه نمیشه. هر هفته اینجا باشی اذیت میشیم

عزیزم شوهرم میگه بهش زنگ‌میزنم ومیگم بارآخرت باشه تامامیخایم جایی بریم کوفتمون میکنی امامن نمیذارم نمیخام بینشون خراب شه وبه مادرش بی احترامی کنه ولی خب خودم واقعاعذاب میکشم احساس میکنم گناه بزرگی میکنم اگه بگم به مادرش بگه توکارای مادخالت نکن عذاب وجدان میگیرم

مادرشوهر و برادرشوهر و پدرشوهر من هروقت میفهمیدن میخوایم بریم خونه مادرم کلی چرند میگفتن و گوشی من یکسره زنگ میزخورد که چرا رفتی برید خونتون و از این حرفا. 

مام دیگه بهشون نمیگیم کجا میریم واقعا هم ربطی نداره بهشون که بخوایم جواب تک تک سوالاشونو بدیم. زندگی هرکس جداست. از این به بعد سوال کرد بپیچونش و خداروشکر کن شوهرت پشتتع

یه هفته درمیون کنید . یه هفته خونه مادر و یه هفته خونه مادرشوهر ولی زود برگردید .این طوری بهونه ندار ...

عزیزم واقعانمیشه آخه هم راهشون دوره هم خطرناک وخب هربارم که رفتیم یه جوری ناراحتمون کرده واصلاجوری رفتا میکنه که حتی نمیشه بگم چون همش بارفتاره باحرف نیست وهربارم ماناراحت ازاونجابرمیگردیم اماچشم اینم‌نداره من خونه مامانم برم وهمش کاری میکنه کوفتمون شه شوهرم همیشه میگه وقتی میریم خونه مامانت جزخنده وخوشگذرونی چیزی نیس شوهرم خیلی بیشتردلش میخادبره وهمش باخ.است اون میریم