2777
2789
عنوان

رابطه هفت ساله......

| مشاهده متن کامل بحث + 1491 بازدید | 127 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان خیلی حرصی ام از دستت.. دقیقا بگو میخای چیکاکنی؟

ببین الان هستش  جرو ای چیزا نمیکنیم باهم میخوام برم پیشش بحثشو بیارم وسط . بعد این سریع قهر میکنه چیچی بگم ک بفهمه جدی هسم بدون قهر جوابمو بده و ایک منم بتونم گمشم برم😩

ببین الان هستش  جرو ای چیزا نمیکنیم باهم میخوام برم پیشش بحثشو بیارم وسط . بعد این سریع قهر میک ...

حرف خودشو بزن 

پیام ک داد اول تک کلمه ای و سرد جواب بده 

گفت چته بگو بی حوصلم گفت چرا بگو هیچی همینجوری حوصله خودمم ندارم 

مطمئن باش خودش دیگ پیگیرت نمیشه 

اون الان از خداشه خودت کات کنی بری 

توروخدا بیشتر ازین وقت و جوونیتو هدر نده 

جلوی ضرر از همین حالا هم بگیری سود کردی

بزرگــ شدیم همچون شایعه ای در روستا https://harfeto.timefriend.net/17384255708413

ببین الان هستش  جرو ای چیزا نمیکنیم باهم میخوام برم پیشش بحثشو بیارم وسط . بعد این سریع قهر میک ...

۵صفه داریم میگیم بهت خودت دوس نداری دیگ..

میگم بلاک میگی بلاک خشنه

هرچی میگم فقط میگی نمتونم..

پس بمون دیگ چی بگیم ما..

نه اون بگیره نه تو میخای بفهمی اینو

حرف خودشو بزن  پیام ک داد اول تک کلمه ای و سرد جواب بده  گفت چته بگو بی حوصلم گفت چرا بگ ...

ببین من اگ این رابطرو ادامه ندم سرد باشم اونم بیشتر سردمیشه😫 ارع دقیقا ازخداشه برم ولی میاد خودش باز اخه مسخرمدکرده