2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه،زیاد اهل میوه نیستم

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍

نه شاید میخوان خودشون بخورن

𝕾𝖔𝖒𝖊 𝖘𝖎𝖑𝖊𝖓𝖈𝖊 𝖘𝖍𝖔𝖚𝖑𝖉 𝖇𝖊 𝖙𝖗𝖆𝖓𝖘𝖑𝖆𝖙𝖊♣️🎭                                                                                

بستگی داره خب 

عمدا نیاره؟ شاید واقعا یادش رفته ؟ 

اطلاع داده بودید میرید؟ میزبان چه نسبتی باهاتون داره؟

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

نه وا این چه حرفیه 

خودم بارهااااا شده مثلاً موز تو یخچال دارم ولی میدونم نمیتونم برا بچم دوباره بگیرم حتی خودمم ذره ای بهش لب نمی‌زنم پس نمیارم و میزارم بعداً بدم دخترم 

پس جایی هم برم همین نظرم دارم 

این قدر شکماتونو عزیز نداشته باشید

خداجون هر لحظه شکرت 🙏❤️

نه وا این چه حرفیه  خودم بارهااااا شده مثلاً موز تو یخچال دارم ولی میدونم نمیتونم برا بچم دوبا ...

جمله آخرت   

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel