2777
2789
عنوان

پلی کیستیک بدون علائم میشه؟

112 بازدید | 17 پست

من پریودم منظمه جوش و موی زائد ندارم چاقی شکمی ندارم بنظرتون پلی کیستیکم ؟

۵سال پیش قبل بارداری دخترم داشتم البته اون موقع ۱۰کیلو از الان چاقتر بودم و بعد زایمان رژیم گرفتم و لاغر شدم اون موقع انقد جوش گنده و قرمز رو صورتم بود کسی میدید میترسید فک میکرد مریضی خاصی دارم

برای حاجتم یه صلوات می‌فرستی اگه فرستادی لایکم کن منم برات بفرستم

ریزش موی بی دلیل نداری؟؟؟سنو تشون داد پلی بودن رو؟؟؟

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ریزش موی بی دلیل نداری؟؟؟سنو تشون داد پلی بودن رو؟؟؟

ن ریزش مو ندارم سونو واژینال ۳سال پیش دادم نشون نداد ولی قبل بارداریم پی سی او نشون میداد تخمک گذاری نداشتم

مطمعنی؟پس اون موقع چرا انقد جوش داشتم و علایم

من هیچ علامتی نداشتم حتی ازمایش هورمونیمم مشکلی نداشت ولی گفت باید سونو بری اونم نداشتم حالا ولی دکتر گفت بی علامته و چند تا از دوستامم دارن که علامت ندارن و کاملا پریود منظم...  دارن

من هیچ علامتی نداشتم حتی ازمایش هورمونیمم مشکلی نداشت ولی گفت باید سونو بری اونم نداشتم حالا ولی دکت ...

خب پس وقتی هیچ مشکلی نداری چطور تشخیص پی سی او دادن برات؟؟

من هیچ علامتی نداشتم حتی ازمایش هورمونیمم مشکلی نداشت ولی گفت باید سونو بری اونم نداشتم حالا ولی دکت ...

باید ی مشکلی داشته باشی ک بگن فلان مریضی رو داری دیگه

خب پس وقتی هیچ مشکلی نداری چطور تشخیص پی سی او دادن برات؟؟

من منفی بودم ولی چون داشتم چاق میشدم مربیم گفت برم دکتر،  ولی دور و اطرافم خیایا دارن که نه اصافه وزن دارن نه هیچی 

موی زائد ندارم ینی چی؟ ینی کلا هیچ پشمی نباید داشته باشی؟!😐

ن ن منظکر مث موی مردانه اس فکرم مشغول بود ب اینجاشفکر نکردم

من منفی بودم ولی چون داشتم چاق میشدم مربیم گفت برم دکتر،  ولی دور و اطرافم خیایا دارن که نه اصا ...

آخه عزیزم بدون علامت ک نمیشه بلاخره باید ی علامتی داشته باشی یا عقب بندازی یا منظم نباشی یا جوش یا موهای مردانه 

این ک شما میگی مث این میمونه ک سالم سالم باشی بعد دکتر بگه تو سرماخوردی 

موی زائد ندارم ینی چی؟ ینی کلا هیچ پشمی نباید داشته باشی؟!😐

زائد ینی چی😂ینی مویی که بقیه ندارن ایشون داره،مامان من با۶۰سال سن اصن موی زاید صورت اصن نداره،دوستم خیلی داره این میشه موی زاید ،نه پشما

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
آخه عزیزم بدون علامت ک نمیشه بلاخره باید ی علامتی داشته باشی یا عقب بندازی یا منظم نباشی یا جوش یا م ...

دقیقا همینه،   خیلی بیماری ها هست که علامت نداره عجیب نیست که،  من خودم اچ پی وی داشتم ولی اصلا علامت نداستم هیچی هیچی خیلی ام نرمال بود بدنم، رفتم چکاپ تستم مثبت شد 

دقیقا همینه،   خیلی بیماری ها هست که علامت نداره عجیب نیست که،  من خودم اچ پی وی داشت ...

ای بابا خب اونجوری آدم چطور بفهمه چ مریضی گرفته 🤕🤕🤕