2777
2789
عنوان

تک فرزندی

219 بازدید | 23 پست

چند تا بچه دارین دختر یا پسر ایا تک فرزندی خوبه یا نه

به نظر شما چی باعث میشه پدر مادر به تک فرزندی رو بیارن و از داشتن بچه زیاد دوری کنن

خودم یه دختر دارم اگه شوهرم قبول کنه تمام توانمو برا این میزارم نمیتونم مسوولیت بچه دیگه رو به عهده بگیرم سخته واقعا

شما چی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم فقط منو‌اورد چون خواست از همه لحاظ تامین باشم البته اون موقع وضعمونم خوب نبود

هیچوقت ندیدمت کوچولوی من!اما وقتی رفتی یه تیکه از قلبمو با خودت بردی...🥀

دخترم 2 سالشه

قراره تک فرزند باشه 

شاید در اینده نظرمون عوض بشه نمیشه پیش بینی کرد اما منو شوهرم بصورت قطعی بچه دوم نمیخایم 

من شخصا توان روحی برای دو بچه ندارم 

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
امشب شام خونه پدرم بودیم داداشم نبود خونه در سکوت ب سر میبرد   اصلا حال نداد

دقیقا منم داشتم میرفتم تو فرودگاه خواهرم در گوشم گفت من به تو خیلی وابسته تر از مامان بابام آنقدر دلم گرفت هفت سال کوچیک‌تر

من ی پسر کلاس اولی دارم و قصد دومی ام نداریم هنر کنم اینو خوب بزرگ کنم چرا ینفر دیگ ب این دنیا بیارم و بدبختش کنم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من با این جمله زندگی میکنم:زور خدا از همه بیشتره😊  فاطمه هستم اپراتور لیزر