2777
2789
عنوان

سلام بچه ها ازتدن راهنمایی میخوام برای خرید خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونه بابام میدان هفتم تیر هست اونجا امروز پرس و جو کردم خیلی قیمت ها بالاس نمیشه احوالش رو بگیری میخ ...

عزیزم بیا پیروزی میتونی یه ۵۰متری نوساز بگیری

مثل خاراندن یه زخم پس از خوب شدن"""یاد یک عشق عذابیست که لذت دارد👌🏻
انديشه خونه بخر خودشونم وام ميدن روي خونه  اپارتمان منظورمه سند دار باشه حتما خود تهران فكر ...

اره فکر خوبیه اندیشه هم خیلی جای خوبیه حیف که از پدر و مادرم دور میشم دوست داشتم نزدیک خونه خودنون بخرم که به خانواده نزدیک باشم حداقل تهران باشه ولی اگه گیرم نکرد همین اندیشه یا کرج میخرم

عزیزم شما از قیمت های تهران خبر دارین؟؟؟؟؟۱۲۰متر نهایت!!!!!!! کاش میشد

آخه شهر ما خونه های جدید ساخت زیر صد متر نیست اصلا من خودم با خونه هشتاد نود متری راحت ترم ولی اصلا نیست که نیست 

اره فکر خوبیه اندیشه هم خیلی جای خوبیه حیف که از پدر و مادرم دور میشم دوست داشتم نزدیک خونه خودنون ب ...

اگه پول داري تبديلش كن ب خونه بعد ك تونستي اضافه تر كني جابجا ميشييا اينكه ميتوني بدي رهن و خودت نزديك تر باشي ب خانوادت

ولي پول رو نگه ندار ب اميد بيشتر شدن و خريدن تو تهران

الانم موقع مناسب خريد هست

منظورت نبرد هستش دیگه خاوران 

خاوران از پیروزی دوره اره نبرد و پاسدارگمنام که ما هستیم خونه ما ۴سال ساخته ۷۵متره ۴و خورده

آخه شهر ما خونه های جدید ساخت زیر صد متر نیست اصلا من خودم با خونه هشتاد نود متری راحت ترم ولی اصلا ...

متاسفانه قیمت تو تهران مهم تره تا خواسته های آدم. خیلی گرونه . کاش من شهر شما بودم . حسرت به دل موندیم  

اگه پول داري تبديلش كن ب خونه بعد ك تونستي اضافه تر كني جابجا ميشييا اينكه ميتوني بدي رهن و خودت نزد ...

اره عزیزم تو این مملکت نمیدونم براچی اینجوریه قیمت ها روز به روز میره بالاتر و هر روز با روز قبلیش فرق داره اره میخرم میدم اجاره سرمایس دیگه یک نفرم دیگه تنها بردچی زندگی کنم خونم رو میدم اجاره میرم خونه بابام زندگی میکنم شما حرف خوبی میزنی و میدونی چخبره که میگی پول نقد نباید نگه داری چون بی ارزش میشه

چه خوب شما کی خریدید عزیزم

ما ۲سال پیش خریدیم ۲و ۲۰۰ولی دقیقا دیروز سندش اومد ۴و دویست سیصد

ببین اصلا اخ وپیف نکن بگیر بده اجاره حتی بی اسانسور ولی بگیر یه واحد با پارکینگ که هم زود فروش میره هم اجاره

بعدش کوچه شم مهمه تنگ نباشه ماشین به راحتی رد شه

وگرنه تا اخر عمر فروش نمیره