2777
2789
عنوان

سلام بچه ها ازتدن راهنمایی میخوام برای خرید خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 44 پست
اره عزیزم تو این مملکت نمیدونم براچی اینجوریه قیمت ها روز به روز میره بالاتر و هر روز با روز قبلیش ف ...

زود بخر  خونه خوش نقشه و بدون مشكل بخر ك همسايه هاش هم اغلبش يعني بيشتر از نصفش مالكاش ساكن باشن نه ك دست مستاجر باشه .. الان قيمت خوبه 

من خودم برا خريد خيلي دست دست كردم و اگه ب موقع ميخريدم سود ميكردم اما يكم دير خريدم تجربه نداشتم و خداروشكر ميكنم همونم خريدم چون ديگه سه ماه بعدش نميتونستم بخرم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=319272882]زود بخر  خونه خوش نقشه و بدون مشكل بخر ك همسايه هاش هم اغلبش يعني بيشتر از نصف ...

نه من اونجا نيستم ي شهر ديگه ام

بقيه رو ديدم  انديشه خريدن اجاره داده تهران زندگي ميكنه 

ي پيج برات ميفرستم اگه اينستا داري و  خاستي ببين خونه هاش و شرايطش

من تاپيكات رو ديدم الان بهت پول رو داده؟ تا وقتي خونه بخري پولت رو بذار بانك ملي طرح مهرباني يا رسالت و وام قرض الحسنه بگير بذار روي پول خونه در حد ٣٠٠ ميليون وام ميدن  و اگه رهن بدي روي پول رهنشم ميتوني حساب كني و با قيمت بالاتر خونه بخري

ك در اين صورت ب تهران با متراژ كم همي ميرسي 

سعي كن طي يكماه اينده بخري 

خونه ای بگیر که نهایت ۱۲۰ متر  باشه چون بزرگ‌ترش گرم و سرد کردن و نظافت سخته و اینکه حداکثر پنج ...

صد و بیست متر تهران خیلی قیمتش بالاست اگر بتونه هفتاد متری پیدا کنه خوبه 

ماها که آرزو شده واسمون خونه خریدن 

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
ما ۲سال پیش خریدیم ۲و ۲۰۰ولی دقیقا دیروز سندش اومد ۴و دویست سیصد ببین اصلا اخ وپیف نکن بگیر بده اجا ...

چقدر زود گرون شده و رفته بالا یعنی۲میلیارد رفته روش تو دوسال سالی یک میلیارد چخبره قیمت ها روز شماره

خونه ای بگیر که نهایت ۱۲۰ متر  باشه چون بزرگ‌ترش گرم و سرد کردن و نظافت سخته و اینکه حداکثر پنج ...

گلم تهران۱۲۰متر جای معمولی حداقل ۱۴میلیارد نیازه!!!!

حتما تهران نیستی که از۱۲۰متر صحبت میکنی

گلم تهران۱۲۰متر جای معمولی حداقل ۱۴میلیارد نیازه!!!! حتما تهران نیستی که از۱۲۰متر صحبت میکنی

حق با شماست من شمالم و آپارتمانی صد و خردی متر سه و خردی میلیارد بسته به منطقه کمتر بیشتر میشه