2777
2789
عنوان

اصلا بارداری بدون علائم داریم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تازه این مرحله رو که رد کنی میرسی به سوزش معده وحشتناک🤦🏼‍♀️

باداری قبلیم سوزش معده نداشتم خدا به خیر بگذرونه 

خیلی خستم و حالم بده نه میتونم بخوابم نه بشینم نه راه برم از زندگی افتادم

انشاالله که بارداری  چندوقته اقدامی؟ تنبلی تخمدان داری؟

تقریبا هفت هشت ماهی هست 

ن الحمدلله ندارم 

هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...

من حوصله بیبی چک و آزمایش ندارم،فقط دلم میخواد وقتی فهمیدم باردارم این سری برم سونو حتی جنسیت هم بهم ...

موافقم :/

هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...

باداری قبلیم سوزش معده نداشتم خدا به خیر بگذرونه  خیلی خستم و حالم بده نه میتونم بخوابم نه بشی ...

وای من تا هفته پیش هیچی نمتونستم بخورم معذرت میخوام بعضی روزا اب میخوردم بالا میاوردم الان یه هفته س یکم بهترم غذا میتونم بخورم اما همش ضعف دارم بیحالم و سوزش معده واقعا بارداری خیلی خیلی سخته

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

عزیزم میشه باوجود بارداری لیزیک کرد؟ من الان دغدغم اینه البته فردا صبح میخوام بی بی چک بزنم

من انجام دادم 

البته اگه اطلاع داشتم مشورت پزشک میگرفتم و میرفتم 

هر چند بعدش به دکتر گفتم و گفت نترس ، هیچ ضرری نداره 

الانم بچم صحیح و سالمه شکر خدا و هفت و نیم  سالشه 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
وای من تا هفته پیش هیچی نمتونستم بخورم معذرت میخوام بعضی روزا اب میخوردم بالا میاوردم الان یه هفته س ...

خیلی 

من و که یادم رفته بود این روزارو😅

یه چیزی بگم کم کم اشتهات خوب میشه حتی نصف شب از خواب میپری میبینی دلضعفه داری 

من که تصمیم گرفتم این دفعه جلو خودم و بگیرم ۲۰ کیلو چاق شده بودم😅

خیلی  من و که یادم رفته بود این روزارو😅 یه چیزی بگم کم کم اشتهات خوب میشه حتی نصف شب از خواب ...

یا حضرت عباس منی که همینجوری شکمو هستم و استعداد چاقی دارم😂

دقیقا منم میگم اگه بچه خواستم دیگه باید کل این روزا یادم رفته باشه که دوباره بیارم

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

یا حضرت عباس منی که همینجوری شکمو هستم و استعداد چاقی دارم😂 دقیقا منم میگم اگه بچه خواستم دیگه بای ...

شیر و خرما تو خونتون باشه تا گول خوراکی های پر کالری رو نخوری 

آره من الان همه چی یادم رفته دخترم دیگه نزدیک ۸ سالشه  البته میدونم چی در انتظارمه🤣اما به صورت یه خاطره خیلی خیلی دور و محو

خداروشکر از عمل لیزیکت راضی هستی؟ درد داشت؟ 

خدا رو شکر بله 

نه اصلا قبلش قطره بی حسی میزنن بعدش هم فقط نور اذیت میکرد که مرتب عینک  آفتابی داشتم صبح ها از خواب بیدار میشدم یکم چشمم میکوبید که قطره ها رو استفاده میکزدم اوکی میشد 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.