باداری قبلیم سوزش معده نداشتم خدا به خیر بگذرونه خیلی خستم و حالم بده نه میتونم بخوابم نه بشی ...
وای من تا هفته پیش هیچی نمتونستم بخورم معذرت میخوام بعضی روزا اب میخوردم بالا میاوردم الان یه هفته س یکم بهترم غذا میتونم بخورم اما همش ضعف دارم بیحالم و سوزش معده واقعا بارداری خیلی خیلی سخته
مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست
خیلی من و که یادم رفته بود این روزارو😅 یه چیزی بگم کم کم اشتهات خوب میشه حتی نصف شب از خواب ...
یا حضرت عباس منی که همینجوری شکمو هستم و استعداد چاقی دارم😂
دقیقا منم میگم اگه بچه خواستم دیگه باید کل این روزا یادم رفته باشه که دوباره بیارم
مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست
نه اصلا قبلش قطره بی حسی میزنن بعدش هم فقط نور اذیت میکرد که مرتب عینک آفتابی داشتم صبح ها از خواب بیدار میشدم یکم چشمم میکوبید که قطره ها رو استفاده میکزدم اوکی میشد
شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.