2777
2789
عنوان

تجربه ی من از سفر یک ماهه به ترکیه

1085 بازدید | 17 پست

ما پارسال رفتیم وان پریسال رفتیم ترابزون ۳ سال پیش هم ازمیر و استانبول 

الان میخوام در مورد ترابزون بگم : 

همه ترک زبانن اگر کسی نیست که ترکی بلد باشه اصلا نرید نگید انگلیسی بلدیم چون اونا حتی معنی سلام احوال پرسی هم درک نمیکنند

شهرفوق العاده سردتریه نسبت به کشور خودمون ما عید رفتیم من هودی پوشیده بودم با کاپشن بازم سردم بود 

طبیعت واقعا بکری داره 

هتل ها اکثرا به دریای سیاه دید دارن 

و پوشاک گرونه ولی خوبه 

تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهی نگه دارند ؛آن‌ها از روشن شدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوش به حالت چه ثروتمندی ما تا ۵۰ کیلومترشهرخودمونم نمیتونیم بریم

بابا ترکیه از یه شمال خودمون ارزونتر در میاد . بخدا امسال فکر کنم مشهد ۱۲ بود وان ۱۸ ولی تفاوت پولش تو خریدا جبران میشه

تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهی نگه دارند ؛آن‌ها از روشن شدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... 
چقدر هزینه سفرت شد؟؟؟

ما ۴ نفر بودیم هتل ۴ ستاره تیلیا طبقه سوم ( میگم چون تاثیر داره ) حدود دو سال پیش یه چیزی تو مایه ی ۴۰ تومن بلیط و اینا 

خب به نسبت ماها پولدارین واقعا  ماهارو آب برده

وضع اقتصادی بد شده

بابا ترکیه از یه شمال خودمون ارزونتر در میاد . بخدا امسال فکر کنم مشهد ۱۲ بود وان ۱۸ ولی تفاوت پولش ...

این چ مقایسه آیه خدایی طرف شاید با قطار بره شاید با ماشین خودش بره مشهد ۱۲ تومن نمیده برای مشهد 

خب بقیشو بگو 

چهل میلیون با بلیط؟؟

اره خوب در اومد بنظرم 

اره خوب شده . الان هتل های مشهد رو بزنی ده شب بمونی بیشتر میشه

البته قیمت ها مربوط به دو سال پیشه فکر کنم لیر ۱۵۰۰۰ بود