2777
2789
عنوان

دکتر خوب اسلیو معده درمشهد؟؟

5372 بازدید | 17 پست

کسی میدونه هزینه اسلبو معده چقدر شده یک‌دکتر خوب در مشهد معرفی کنین لطفا .تنها راه لاغریم همینه دیگه بخدا خسته شدم 

خدایا آن ده که آن به 

چندکیلویی؟ 

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لطفاااااااا اسلیو‌نکن لطفااا

یعنی واقعا نمیفهمید اینهمه مردم دارن با اسلیو‌میمیرن دور از جون شما....

برو ورزش و غذا کم بخور

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨
لطفاااااااا اسلیو‌نکن لطفااا  یعنی واقعا نمیفهمید اینهمه مردم دارن با اسلیو‌میمیرن دور از جون ...

من خیلیا. دیدم با اسلیو حالشون خوب بوده.اون قدیم دکتر ها ناوارد بودن تو ابن عمل مرگ ومیر داشته

خدایا آن ده که آن به 
من خیلیا. دیدم با اسلیو حالشون خوب بوده.اون قدیم دکتر ها ناوارد بودن تو ابن عمل مرگ ومیر داشته

با همین امید برو جلو هه

همین چند روز‌پیش تاپیک زدن تو یه روز چندنفر بخاطر اسلیو فوت شدن

بکی از همشهریای خودم یکسال پیش اسلیو کرد و اچندماه پیش فوت شد

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨
فک کردم الان میگی بالای صد عزیزم منم قدم ۱۵۷ تا ۹۷.۵ کیلو رفتم میخواستم دیگ مواد بکشم پرخوری عصبییی ...

خسته شدم ازاینکه نمیتونم رژیم یا ورزشمو ادامه بدم ده ها بار شده چند ماه مرتب باشکاه رفتم یا رژیم سالم خوری و کم خوری گرفتم تا چهار کیلو کم کردم باز ول کردم ووزنم بیشتراز قبلش برگشته.پشتکار ندارم.چون وزنم خیلیه 

خدایا آن ده که آن به 
با همین امید برو جلو هه همین چند روز‌پیش تاپیک زدن تو یه روز چندنفر بخاطر اسلیو فوت شدن بکی از همش ...

اون پیکر تراشیه اسیلو اکثرا هم لاغر میشن

هم خوبه 

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

اون پیکر تراشیه اسیلو اکثرا هم لاغر میشن هم خوبه 

نه پیکر تراشی هم از اطرافیان کردن خانمه شنیدم بعدش مریض شده

ولی من الان دارم اسلیو رو میگم

خسته شدم ازاینکه نمیتونم رژیم یا ورزشمو ادامه بدم ده ها بار شده چند ماه مرتب باشکاه رفتم یا رژیم سال ...

اسی اسلیو خیلی خوبه

ولی دکترشم مهمه یکی تو اقواممون خیلی چاق بود الان شده یه چهارم اون موقع میتونی عمل کن

اسی اسلیو خیلی خوبه ولی دکترشم مهمه یکی تو اقواممون خیلی چاق بود الان شده یه چهارم اون موقع میتونی ...

عزیزم شما کدوم شهرین

نفهمیدین هزینه عملش چقدر شد؟

خدایا آن ده که آن به 
عزیزم شما کدوم شهرین نفهمیدین هزینه عملش چقدر شد؟

شیراز ولی فک کنم حدود هشتاد میشه اونو نمیدونم چند بوده آشنای دور بود