انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...
فک کردم الان میگی بالای صد عزیزم منم قدم ۱۵۷ تا ۹۷.۵ کیلو رفتم میخواستم دیگ مواد بکشم پرخوری عصبییی ...
خسته شدم ازاینکه نمیتونم رژیم یا ورزشمو ادامه بدم ده ها بار شده چند ماه مرتب باشکاه رفتم یا رژیم سالم خوری و کم خوری گرفتم تا چهار کیلو کم کردم باز ول کردم ووزنم بیشتراز قبلش برگشته.پشتکار ندارم.چون وزنم خیلیه
با همین امید برو جلو هه همین چند روزپیش تاپیک زدن تو یه روز چندنفر بخاطر اسلیو فوت شدن بکی از همش ...
اون پیکر تراشیه اسیلو اکثرا هم لاغر میشن
هم خوبه
انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...
خسته شدم ازاینکه نمیتونم رژیم یا ورزشمو ادامه بدم ده ها بار شده چند ماه مرتب باشکاه رفتم یا رژیم سال ...
اسی اسلیو خیلی خوبه
ولی دکترشم مهمه یکی تو اقواممون خیلی چاق بود الان شده یه چهارم اون موقع میتونی عمل کن
شیراز ولی فک کنم حدود هشتاد میشه اونو نمیدونم چند بوده آشنای دور بود