تو تاپیک قبلی یه اشتباه لفظی رخ داد تریزومی ۱۸ میشه سندرم ادوارز و تریزومی ژن۲۱ سندرم دان که همین جا اصلاح می کنم ممنون از دوستانی که تذکر دادن و کامت گذاشتن
دوستان یه مطالعه جامع تو تهران انجام شد نتایج این تحقیق نشون داد برای تشخیص یک جنین منگول ۱۶ جنین سالم رو دارند سقط می کنند برین یه سرچ ساده انجام بدین نتایج این تحقیق تو پایگاه علمی داده ها موجوده.
حالا سوال اینجاست بر فرض که نتیجه تشخیص غربالگری درست باشه و واقعا بچه مبتلا به تریزومی ۱۸ یا ۲۱ باشه آیا ما می تونیم بچه رو سقط کنیم و حق حیات رو از این بچه ها بگیریم ؟؟
ببینیم حکم شرعی چی میگه بنا بر فتوای اکثر مراجع ناقص الخلقه بودن جنین چه پیش از دمیدن روح و چه بعد آن مجوز شرعی برای سقط نیست .
تنها در صورتی میشه جنین رو سقط کرد که بنا بر نظر یک پزشک متخصص متدین تهدید جانی برای مادر وجود داشته باشه یا مشقت بسیار شدید برای مادر وجود داشته باشه و الا سقط جایز نیست.
خوب وقتی شما نمی تونی در هر حال بچه رو سقط کنی چرا میری غربالگری که کلی استرس بکشی و اذیت بشی سوای او هزینه هایی که باید پرداخت کنی.
یادمه یه خانمی از اقوام مون هنگام بارداری و تولد فرزند اولش دچار افزایش شدید فشارخون و مشکل قلبی شد استراحت مطلق شد و بچه اشو به دنیا آورد بعدش پزشکا بهش گفتند بارداری بعدی شما مساوی مرگ شما و هرگز نباید باردار شی . این بنده خدا تا ده سال علیرغم علاقه شدید به فرزند پیشگیری کردند و بعد ۱۰ سال ناخواسته مجدد باردار شدند تمام متخصصین و پزشکا دستور به سقط دادند و ترسوندن این بنده خدا را .. اما ایشون نتونست بچه رو سقط کنه کامل ۹ ماه رو استراحت کردن و بچه دومش که یه دختر باهوش و زیبا بود به دنیا اومد .دوستان از این موارد کم نیست پیش بینی و نظرات پزشکان ما در این حده .. از این مورد کم نیست تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل .
چرا باید اینقدر به این طب اعتماد کنیم خودم سالها تو طب نوین بودم درس خوندم و تحقیق کردم میدونمچقدر اشتباه دارند و چطور درمان می کنند.
بخدا بچه دومم رو بخاطر یک تشخیص نادرست و اشتباه میخواستند تو بیمارستان سقط کنند خوشبختانه قبل تزریق آمپول ها وداروهای سقط متوجه شدم و مانع شدم و رضایت ندادم الان از همه بچه هام باهوشتر و زرنگتر همون بچه دومم شده. ....
توکل کنید بر خدا و آزمایش ها و سونوگرافی ها و توصیه های پزشکان رو در حد معمول و معقول انجام بدین وسواس نداشته باشین .
از همه طب ها مدرن ، سنتی و اسلامی بهره بگیرید