2777
2789

تو تاپیک قبلی یه اشتباه لفظی رخ داد تریزومی ۱۸ میشه سندرم ادوارز و تریزومی ژن۲۱ سندرم دان که همین جا اصلاح می کنم ممنون از دوستانی که تذکر دادن و کامت گذاشتن

دوستان یه مطالعه جامع تو تهران انجام شد نتایج این تحقیق نشون داد برای تشخیص یک جنین منگول ۱۶ جنین سالم رو دارند سقط می کنند برین یه سرچ ساده انجام بدین نتایج این تحقیق تو پایگاه علمی داده ها موجوده. 

حالا سوال اینجاست بر فرض که نتیجه تشخیص غربالگری درست باشه و واقعا بچه مبتلا به تریزومی ۱۸ یا ۲۱ باشه آیا ما می تونیم بچه رو سقط کنیم و حق حیات رو از این بچه ها بگیریم ؟؟

ببینیم حکم شرعی چی میگه بنا بر فتوای اکثر مراجع   ناقص الخلقه بودن جنین چه پیش از دمیدن روح و چه بعد آن مجوز شرعی برای سقط نیست .

تنها در صورتی میشه جنین رو سقط کرد که بنا بر نظر یک پزشک متخصص متدین  تهدید جانی برای مادر وجود داشته باشه یا مشقت بسیار شدید برای مادر وجود داشته باشه و الا سقط جایز نیست.

خوب وقتی شما نمی تونی در هر حال بچه رو سقط کنی‌ چرا میری غربالگری که کلی استرس بکشی و اذیت بشی سوای او هزینه هایی که باید پرداخت کنی. 

یادمه  یه خانمی از اقوام مون هنگام بارداری و تولد فرزند اولش دچار افزایش شدید فشارخون و مشکل قلبی شد استراحت مطلق شد و بچه اشو به دنیا آورد بعدش پزشکا بهش گفتند بارداری بعدی شما مساوی مرگ شما و هرگز نباید باردار شی . این بنده خدا تا ده سال علیرغم علاقه شدید به فرزند پیشگیری کردند و بعد ۱۰ سال ناخواسته مجدد باردار شدند تمام متخصصین و پزشکا دستور به سقط دادند و ترسوندن این بنده خدا را .. اما ایشون نتونست بچه رو سقط کنه کامل ۹ ماه رو استراحت کردن و بچه دومش که یه دختر باهوش و زیبا بود به دنیا اومد .دوستان از این موارد کم نیست پیش بینی و نظرات پزشکان ما در این حده .. از این مورد کم نیست تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل .

چرا باید اینقدر به این طب اعتماد کنیم خودم سالها تو طب نوین بودم درس خوندم و تحقیق کردم میدونم‌چقدر اشتباه دارند و چطور درمان می کنند.

بخدا بچه دومم رو بخاطر یک تشخیص نادرست و اشتباه می‌خواستند تو بیمارستان سقط کنند خوشبختانه قبل تزریق آمپول ها وداروهای سقط متوجه شدم و مانع شدم و رضایت ندادم الان از همه بچه هام باهوش‌تر و زرنگتر همون بچه دومم شده. .... 

توکل کنید بر خدا و آزمایش ها و سونوگرافی ها و توصیه های پزشکان رو در حد معمول و معقول انجام بدین وسواس نداشته باشین . 

از همه طب ها مدرن ، سنتی و اسلامی بهره بگیرید

من هم با سقط مخالفم.جالب اینجاست که امروزه حتی بچه های سالم را بعضی خانم ها در منزل سقط میکنند.چند سال پیش یکی از دوستان من ناخواسته فرزند چهارمش را باردار شدوسقط انجام داد.ولی بعد از اون دچار دردهای در شکم‌ شد.هر چقدر برای درمانش هزینه کرد فایده نداشت ودکترا فقط میگفتند هیچ مشکلی وجود نداره ودرد شما عصبی هست.تا بالاخره بعد از پشیمانی از سقط دوباره باردار شد وسلامتی خودش را بدست آورد.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

چرا تاپیک قبلیتون رو قفل کردین ؟از چی میترسین؟

دی آن ای درصورتی که پایین ۱۲هفته باشی مقدارش کمه تو خون مادر بعد سه ماهگی بیشتر میشه این یک 

دوما لطفا مدرک بیارید از چیزی که نیویورک تایمز گفته 

شما حتی نمیدونستی ان ای پی تی چیه از من رفرنس خواستین بعد رفتین سرچ زدین متوجه شدین و دوباره یک‌طومار نوشتین و فلسفه بافی کردین 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا تاپیک قبلیتون رو قفل کردین ؟از چی میترسین؟ دی آن ای درصورتی که پایین ۱۲هفته باشی مقدارش کمه تو ...

ایدی ایتا یا تلگرامی چیزی بدین آنلاین صحبت کنیم تا شبهات رفع بشه الان همه از ما رفرنس میخان سریع با اینکه رفرنس میدیم باز قبول نمی کنن شما حتی هیچ رفرنس از آمار و ارقامتون ندادین چطور انتظار دارین ما قبول کنیم حرفاتونو

چرا تاپیک قبلیتون رو قفل کردین ؟از چی میترسین؟ دی آن ای درصورتی که پایین ۱۲هفته باشی مقدارش کمه تو ...

بحث رو به حاشیه نبرین و اگه جوابی دارین بدین من منتظرم و الا دیگه نیازی نمی بینم جوابی بدم 

اون آمار ۹۹ درصدی که گفتین در خصوص مثبت های واقعی هست و شامل منفی های کاذب نمیشه یعنی قطعات کروموزمی که حاوی ژن سندرم دان نیستند رو لحاظ نمی کنه ( منفی های کاذب ) اگه جوابی دارین بیاین در خواست بدین خصوصی صحبت کنیم .