2777
2789
عنوان

پیش بینی طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 28 پست
 نظر منم همینه. ولی کاش میومد پایین. الانم رفته بالا . یعنی موقت هم نمیاد پایین؟

امروز طلافروشی ها غلغله بود

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
امروز طلافروشی ها غلغله بود

کاش یهبار دیگه بیاد پایینتر. فک نکنم دیگه بیاد. یه ذره میخاد گرون شه همه هجوم میبرن برا خرید

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه اتفاق خاصی هم نیوفتاده. همینجوری داره میره بالا. کاش لااقل یه مدت کاهشی باشه هرچند کم

وقتی خطر جنگ باشه پولدارهای دنیا شروع میکنن سرمایه هاشون رو تبدیل به چیزای مطمین میکنن مثل طلا 

دلیل افزایش قیمت الان طلا افزایش اونس جهانیه 

همه جای دنیا هم مثل ایران ماست هر چی بره بالا مردم هجوم میارن به خریدش و خب ارزشش روز به روز بیشتر میشه و گرونتر میشه 

سی چهل روز پیش که جنگ غزه شروع شد دلار ایران جوری رفت بالا انگار همه میخواستن دلار بخرن فرار کنن انگار اینجا جنگه

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
بالا رفتنش رو همون نون وماستم اثر داره خب

نه ربطی به طلا نداره  به نظر من. اینا دیگه دسته دولته طلا جهانیه 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5285114/%d9%84%db%8c%d9%86%da%a9-%d8%ad%d8%b0%d9%81-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%88-%d9%be%d8%b3%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c
نه ربطی به طلا نداره  به نظر من. اینا دیگه دسته دولته طلا جهانیه

طلا و دلار بره بالا یعنی موج جدید تورم. و این تورم هم رو مواد غذایی موثره 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
وقتی خطر جنگ باشه پولدارهای دنیا شروع میکنن سرمایه هاشون رو تبدیل به چیزای مطمین میکنن مثل طلا  ...

درسته. اما آتیش جنگ که دیگه سرد شد. الان چرا باید بره بالا. فعلا که همه جا تا حدودی آرومه

طلا و دلار بره بالا یعنی موج جدید تورم. و این تورم هم رو مواد غذایی موثره 

خب پس چرا وقتی میاد پایین هیچی ارزون نمیشه 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5285114/%d9%84%db%8c%d9%86%da%a9-%d8%ad%d8%b0%d9%81-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%88-%d9%be%d8%b3%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c
درسته. اما آتیش جنگ که دیگه سرد شد. الان چرا باید بره بالا. فعلا که همه جا تا حدودی آرومه

چون الان نزدیکه سال نو میلادی هست

اگه به ریتم هر ساله توجه کنی همیشه ما توی این زمان یه افزایش قیمت انس یا نفت داریم 

بخاطر بودجه بندی های دولت های غربی و تغییر نرخ مالیات یا هر سیاست اقتصادی دیگه ای 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
خب پس چرا وقتی میاد پایین هیچی ارزون نمیشه 

چون اینجا ایرانه عزیزم

چون الان نزدیکه سال نو میلادی هست اگه به ریتم هر ساله توجه کنی همیشه ما توی این زمان یه افزایش قیمت ...

به نظرت تا یه ماه دیگه ممکنه یکم بیاد پایین؟ یا همین جور میره بالا دیگه

به نظرت تا یه ماه دیگه ممکنه یکم بیاد پایین؟ یا همین جور میره بالا دیگه

خودمم نمیدونم 

طلا در حال کاهش بود که یکباره به خاطر جنگ رفت بالا تا تب و تاب جنگ و پایان سال میلادی بگذره من امیدی به پایین اومدن ندارم 

منم سرمایه ای دارم که میخواستم تبدیل به طلا کنم فعلا دست نگه داشتم 

خدا بزرگه 

خودمم نمیدونم  طلا در حال کاهش بود که یکباره به خاطر جنگ رفت بالا تا تب و تاب جنگ و پایان سال ...

دوست عزیز شما ارزیابی و اطلاعاتتون  منطقی بود ب نظرتون الان موقع مناسبی برای خرید طلاست یا دست نگه داریم؟

دوست عزیز شما ارزیابی و اطلاعاتتون  منطقی بود ب نظرتون الان موقع مناسبی برای خرید طلاست یا دست ...

بازار شدیدا تحت جو افزایش عمدی قیمت دلار  هست اونم بخاطر شب عید و گرون کردن عمدی همه چیز ( پوشاک ، خوراک ، وسایل لوکس و تزیینی ، خودرو و…..)  

ضمنا الان دولت سکه ضرب کرده و داره پذیره نویسی میکنه برای فروش ، پس به نفعش هست که الان دلار و طلا بالا باشه 

ولی موقعی که سکه ها تحویل میشه و همه میشن فروشنده یه مقداری بازار شل میکنه چرا چون فروشنده بیشتر از خریدار میشه و همیشه میگن وقتی همه دارن میفروشن شما بخر 

پس اخبار رو دنبال کنید و منتظر باشید ما یه کاهش قیمت کوتاه مدت داریم ولی زمانش ممکنه تا بعد عید هم برسه