2777
2789
عنوان

با همسر لجباز چیکار کنم؟؟

180 بازدید | 11 پست

دوسه روزه با هم قهریم والان رفته کاری رو که من دوس نداشتم ونقطه ضعفم بود رو انجام داده وکوتاه هم نمیاد دارم منفجر میشم از حرص ولی به زود خودخوری میکنم که نفهمه ... منم مقابل به مثل کنم یا کم محلی بهتره؟؟؟ بعدم واقعا مردا چرا بعد از قهر اینقد ریلکسن ولی من دارم نابود میشم؟ 

دقیقاً خیلی ریلکسن 

شوهر من لجباز نیست ولی امان از روزی که بیوفته سر لج 

اونروز دعوامون شد در حد یه بحث قندونو پرت کرد منم به شدت بیزارم از وسایل خونه شکستن

بعد همون موقع خواهرشوهرم اینا اومدن 

نشست گفت خندید اثلاً عین خیالشم نبود😐

مامان آراز و دنیز😍❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوسه روز 😳برو آشتی کن مگه بچه هستین زشته 

ببین کاری که دوس نداشتم رو انجام داده با اینکه میدونسته اگه انجامش بده چقدر ناراحت میشم... اون باید اشتی کنه نه من.. 

دقیقاً خیلی ریلکسن  شوهر من لجباز نیست ولی امان از روزی که بیوفته سر لج  اونروز دعوامون ...

ما هم در موقع عادی همیشه حرف حرف منه ولی وقتی دعوا میکنیم وقهر خیلی لجبازی واذیت میکنه فکر کنم در مقابل کاراش باید بی تفاوت خودمو نشون بدم

ببین کاری که دوس نداشتم رو انجام داده با اینکه میدونسته اگه انجامش بده چقدر ناراحت میشم... اون باید ...

آقایون کلا مثل بچه ها هستن و رفتار میکنند عقل ما خانمها بیشترمیرسه پس شما لجبازی نکن وبرو باهاش حرف بزن 

😏B
آقایون کلا مثل بچه ها هستن و رفتار میکنند عقل ما خانمها بیشترمیرسه پس شما لجبازی نکن وبرو باهاش حرف ...

دیشب پیام دادم هر چی از دهنم دراومد بهش گفتم اونم لج کرد بیشتر انجام داد... 

ما هم در موقع عادی همیشه حرف حرف منه ولی وقتی دعوا میکنیم وقهر خیلی لجبازی واذیت میکنه فکر کنم در مق ...

شوهر من همیشه حرف حرف خودشه 

بحث نمیکنه باهام آخرش میگه هر چی تو بگی عزیزم بعد دوباره کار خودشو انجام میده🙄

مامان آراز و دنیز😍❤
نمیدونم چرا مردا اینجورین... واقعا ادمو روانی میکنن... 

آره بخدا 

یبار نامزد بودیم با دوستم رفته بودیم پاساژ 

بعد شوهرم از اون دوستم خوشش نمیومد

زنگ زد جواب ندادم مامانم بهش گفته بود رفتن فلان پاساژ😑

مامان آراز و دنیز😍❤