2777
2789
عنوان

شما قضاوت کنید من دیوونه شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 63 پست
نه به ما گفته بود خودتون برید کت وشلوار پسند کنید من پولشو میدم

پس احتمالا نظرش عوض شده 

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

خانمی.عذر میخوام مقصر اصلی خودتی جشن به این مهمی رو بخاطر کت وشلوار بهم زدی. خب درسته حالا مادر شوهرت یه حرفی زده گفته من میخرم اما وقتی دیگه اینطوری گفتن. چه بهتر که خودتون فراهم میکردین تا بعدم منتی هم نباشه. اونا بعدم به اشتباهشون پی میبردن. اصلا خانواده شوهر خصلتشون همینه. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم هم نظرم شايدم اين خانم زياد خرج گذاشته برا خريد اونام خواستن رسوم حد اقلي اجرا بشه

اره احتمالا

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

مقصر شمایی دعوا نداره 

حتی اگه خودشم میخرید شما باید رسمو به جا میاوردید و برای داماد کت شلوار میگرفتید فردا حرف حدیث پشتتون نندازه طایفه شوهر 

قبل عروسی هم خانواده شوهر وعده وعید زیاد میدن پای عمل میر..نن 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

خودتونين  ببين دلش خواسته لطف كنه بعد پشيمون شده عرف اينه با شماس و به نظرم شما از اينكه مجبور ...

کی این ریشه کن میشه که چون یکی سنش بزرگه دلیلی برای احترامش نیست  ا

اتفاقا چون بزرگه نباید فتنه به پامیکرد

اره احتمالا

نه من از شوهرم حداقل یک عروسی خوب رو میخواستم

مخارج هم مثل اتلیه و ارایشگاه اصلا انچنانی نبود

و حتی خانواده شوهرم دست تو جیبشون کردن

مخارج با شوهرم بود

پول شام با بابام

کاربر قدیمی تعلیقی🤕....ای مرغ گرفتار،بمانی و ببینی...آن روز همایون که به عالم قفسی نیست
بخدا  هیچوقت ازدلم نمیره بیرون که اون شروع کرد

درحالت بدبینی بخوای نگاه کنی بازی راه انداخته گفته کت شلوارمن میخرم که تونخری بعد آبروریزی کنه بگه چراشمانمیخرین؟تاشماعصبانی بشی دعواراه بندازه عروسی نگیرن.ازالان یه نصیحت خواهرانه بهت میکنم زندگیتو باسیاست ببرجلو نزار همه سریع بفهمن خوشحالی یاناراحتی...زودعصبانی نشو به وقتش تلافی کن

خواهم که به خلوتکده ای ازهمه دور...من باشمو...من باشمو...من باشمو...من....

حرفه ای رفتار کن

دعوا راه انداختنت اشتباه بود

یه کت شلوار میگرفتی دهنشم میبستی  

اصن نباید با قوم الظالمین(قوم شوهر) درگیر بشی

کتاب هنر زن بودن بخون(نویسنده محسن پور احمد خمینی)

.

کی این ریشه کن میشه که چون یکی سنش بزرگه دلیلی برای احترامش نیست  ا اتفاقا چون بزرگه نباید فتن ...

دقیقا

من میگم حتی اگه شوهرمم میگفت کت و شلوار نخریدن

اون باید ارومـتر به مادرم میگفت

کاربر قدیمی تعلیقی🤕....ای مرغ گرفتار،بمانی و ببینی...آن روز همایون که به عالم قفسی نیست
مراسم دو تا جوون به خاطر نداشتن ثبات شخصیتی یه نفر خراب میشه و این به نظر بقیه عادیه!!!!!!!!!!!

من نگفتم عادیه دارم دلیل کارشو حدس میزنم😐

درحالت بدبینی بخوای نگاه کنی بازی راه انداخته گفته کت شلوارمن میخرم که تونخری بعد آبروریزی کنه بگه چ ...

چطوری اینو تلافی کنم

واقعا سر یک کتشلوار عروسی که تاریخش مشخصه به هم خورد؟ 

مگه میشه شما اگرم تالار رزرو نکرده باشی باید تدارک ببینی که 

شما بخوای ی شام ساده به ی خانواده بدی ی هفته درگیری 

یعنی آرایشگاه رزرو نکردی؟ فیلم بردار و آتلیه رزرو نکردی؟ تالار رزرو نکردی؟ ی هفته مونده کارت پخش نکردی؟ شام عروسی کیک و اباس عروس اینااااااااااا همه بیعانه میگیرن؟ چطور ی هفته مونده کت داماد رو نخریدن هنوز؟ 

نه من از شوهرم حداقل یک عروسی خوب رو میخواستم مخارج هم مثل اتلیه و ارایشگاه اصلا انچنانی نبود و حت ...

چراپول شام رو بابات باید بده وظیفه ی داماده

چطوری تروخدا اصلا نمیتونم دارم دیوونه میشم همش دلم میخواد به شوهرم بگم مامانت عروسیو بهم زد

برای حفظ آرامش خودت بیتفاوت باش 

اینو خیلی سال بعد متوجه میشی که واقعا نباید لحظه های زندگیتو صرف غصه میکردی

از روابط انسانی خسته‌م؛ کاش نافلز بودم با پیوند کووالانسی