2777
2789

غربالگری سلامت جنین رو انجام میدن تا با تشخیص زودهنگام تریزوی ۱۸ از تولد نوزاد مبتلا به سندرم دان جلوگیری بشه 

از هر ۱۰۰۰ تولد تو دنیا یک مورد  سندرم دان داریم ببینیم یعد حدود ۳۰ سال غربالگری چه تغییری تو میزان نوزاد منگول ایجاد شده . امار منتشر شده WHO نشون میده جواب صفر هست یعنی هیچ تغییری ایجاد نشده . تو ایران که بیش از ۹۵ درصد خانمها غربالگری رو انجام میدن هم اصلا تعداد مبتلایان به سندرم دان کم نشده . میدونین چرا؟ 

چون میزان اشتباه تشخیص تست های غربالگری  برای سندرم حدود ۱۵ الی ۲۰ درصد هست این تست ها حتی نمی تونن به شما بگن بچه تون صد درصد سالم هست بسیاری از مادرانی که نوزاد منگول دارن تست غربالگری رو هم  انجام داده بودن.اگر اینا اعتراض کنن خیلی راحت بهشون میگن ما گفتیم که به هر حال یه درصد هم احتمال داره که فرزند منگول باشه .

سوال اینه چرا این متخصص ها با اینکه میدونن غربالگری الکیه اصرار بر انجام آن دارن چون اگه برای ما آب نداره برای اونا که نون داره  یه حساب سرانگشتی بکنیم پارسال تو ایران یه میلیون تولد داشتیم ۹۵۰ هزار نفر غربالگری انجام دادن اگه متوسط یک میلیون برا هر غربالگری هزینه بشه میشه ۹۵۰ میلیارد تومن که میره تو جیب پزشکان  سونوگرافی آزمایشگاه و متخصصان زنان و زایمان . خوب طبیعیه که اونا به شدت ترویج کنن غربالگری رو و الکی استرس بدن به مادرا که اگه بچه تون ناقص الخلقه باشه و فلان و بهمان خیلی بده و .. اونقد اونا رو بترسونن که برن پول قرض کنند تا تست ها و آزمایش ها رو انجام بدن..... ادامه داره

اگه غربالگری رو انجام نداده بودم الان یه بچه مریض و مشکل دار داشتم.بنظرم هرچقدر هم بگیرن ارزش داره

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ممکنه اشتباهاتی پیش بیاد ولی اینجوری نیس ک کلا همیشه تشخیص اشتباه باشه یکی از فامیلای ما بچه شش ماهشو سقط کرد چون مشکلات زیادی داشت اگه به دنیا میومد مطمئنن درد بیشتری میکشید

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
دختر خالم انجام داد و بهش گفتن بچه ات سندرومی اما خودش بچه اش رو حفظ کرد و گفت دلم نمیاد سقطش کنم

سالم بود؟

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین

دختر خالم انجام داد و بهش گفتن بچه ات سندرومی اما خودش بچه اش رو حفظ کرد و گفت دلم نمیاد سقطش کنم

خب سالم بود؟

مثل اخرین روز شهریوره همه ترسم اینه بره بگذره دلم بانگاهش گلاویز شد چشاشو یه ان بست پاییز شد.

چقدر پول گرفتی 

این پرت و پلاها رو بفرمایی؟

هزینه ی پیشگیری 

خیلی کمتر از هزینه درمانه 

نرخ رشد جمعیت با بچه ی سندرمی چه فایده داره ؟؟

آدما وقتی بیش از اندازه  اصرار میکنن که یه چیزئ هستن.      دقیقا همون چیز نیستن          

اگه غربالگری رو انجام نداده بودم الان یه بچه مریض و مشکل دار داشتم.بنظرم هرچقدر هم بگیرن ارزش داره

منم اگه انجام‌نداده بودم یه جنین مرده دنیا میوردم خودمم سر زایمان تموم میکردم

سالم بود؟

نه دیگه سندروم داشت

جواب این پست رو دادم که می گفت با اینکه بیشتریا غربالگری می کنن اما آمار سندرومی ها صفر نیست

منظورم این بود شاید بعضیا مثل دختر خاله من بچه شون رو همونطور که هست دوست دارن

هنوزم بعد 7-8 سال میگه پشیمون نیستم

تعداد نوزاد سندروم داون زیاده چون هنوز یک عده نصبت به انجام این نوع آزمایشات مقاومن و انجام نمیدن شما هم که خودت داری میگی پر کردن جیب دکتراس 

معلول از علت مشخصه دیگه جای حرفی باقی نمیمونه

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

دقیقا 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁