2777
2789
عنوان

غربالگری جنین ..... یا پر کردن جیب متخصص ها و

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 49 پست

متخصص ژنتیک بهم گفت غربالگری سی درصد خطا داره هرگز به غربالگری اعتماد ندارم باید همه رو بفرستن سلفری و امینوسنتز هزینشم بیمه پرداخت کنه زندگی مردم بازیچه نیست که یه عمر آدم از بچه بیمار نگه داری کنه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اگه انجام‌نداده بودم یه جنین مرده دنیا میوردم خودمم سر زایمان تموم میکردم

من که اصلا تو غربالگریا مشکلی نداشت ولی مرده دنیا اومد و یه بیماری خیلی نادر داشت😔 فقط لطف خدا بود.الان شکر خدا دوتا بچه دارم.

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین

خب سالم بود؟

نه دیگه سندروم داشت

جواب این پست رو دادم که می گفت با اینکه بیشتریا غربالگری می کنن اما آمار سندرومی ها صفر نیست

منظورم این بود شاید بعضیا مثل دختر خاله من بچه شون رو همونطور که هست دوست دارن

هنوزم بعد 7-8 سال میگه پشیمون نیستم

چه تفکرات الکی ،حالا دکتر نریم از سلامت و وضعیت بچمون با خبر نشیم که حالا پول میره تو جیب دکترا، بنظرم تفکراتت واسه خودت نگهدار اگه یه بچه مریض به دنیا بیاد هم خودش تا آخر عمر زجر میکشه هم خانواده بخصوص مادر ،حداقل این سونو ها مشکل بچه رو میگن و آدم با آگاهی سقط انجام میده 

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

اینا نونشون تو این حرفاس .که بتونن دارو علفی بفروشن 

طرف اینجا ویتامین و قرص نمیخوره تو زمان بارداری میگه بادوم میخورم بنظرت همچین ادمی میره غربالگری یا سونوگرافی؟ طب سنتی خوب بود طب مدرن به وجود نمیومد 

جهالت فقط توی بارداری هم نیست طرف دیسک داشته جای اینکه بره پیش متخصص عمل کنه رفته پیش شکسته بند الان فلج شده

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

من که اصلا تو غربالگریا مشکلی نداشت ولی مرده دنیا اومد و یه بیماری خیلی نادر داشت😔 فقط لطف خدا بود. ...

بچه ماهم دوتا غربالگری گفتن سالمه ولی دنیا اومد بیمار بود و فوت کرد باید آزمایشات تشخیصی قوی تری رو بذارن و تحت پوشش بیمه باشه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

نه دیگه سندروم داشت جواب این پست رو دادم که می گفت با اینکه بیشتریا غربالگری می کنن اما آمار سندروم ...

بله خیلیا نگه میدارن به امید ایشالا ماشالا میگن شاید سالم دنیا اومد 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

میدونی ادم یاد چی‌میفته؟ دیدی مد شده طرفداران زمین تخت و ازین حرفا.

نه اینا میخوان نرخ رشد جمعیت زیاد شه به هر قیمتی

فرزند سالمم نبود نبود 

بعد همین خانواده دوباره بچه سالم دلش میخواد 

دوباره بچه دار میشه 

آدما وقتی بیش از اندازه  اصرار میکنن که یه چیزئ هستن.      دقیقا همون چیز نیستن          

نه اینا میخوان نرخ رشد جمعیت زیاد شه به هر قیمتی فرزند سالمم نبود نبود  بعد همین خانواده دوبا ...

خدا ازشون نگذره