2777
2789

تو این تاپیک 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11997221/طرف-هنوز-زنشو-طلاق-نداده-اومده-از-من-خواستگاری-

میکنه?postId=309543890 

امروز فهمیدم دوباره برگشته سر زندگیش  

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
خداروشكر

اصلا از اول بیخود میکنه کارای طلاق رو نکرده دنبال زن میگرده

بنده خدا خانمش

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون كه بله  اما خداروشكر كه بالاخره بهم وصل شدن دوباره  دوتا بچه داره

واقعا خدا رو شکر انشالله که تو همه خونه ها 

واقعا خدا رو شکر انشالله که تو همه خونه ها 

عزيزم شما هم دختر با شرف و خانواده داري هستي كه جواب رد دادي

انشااا كه يه مرد خوب و خانواده دوست قسمتت بشه تو همين روزا 🥰