2777
2789
عنوان

لکه لانه گزینی

47 بازدید | 8 پست

خانوما شما لکه بینی لانه گزینی کی داشتین من امروز چهار روز از موعدم گذشته هنوز بی بی نزدم اما دلم میگه باردارم چون پریودام همیشه جلو مینداخت و رفتم سونو هیچ کیستی اینا ندارم ، اولش تخمدان سمت چپم درد گرفت بعد یه لکه خون دیدم ،خیلی ترسیدم چون قبلن یه سقط داشتم ،استرس گرفتم که نکنه بازم سقط بشه

سلام عزیزم شما بارداربودی؟ 

من هم مث شما تخمدون و رحمم تیر میکشید سه روز به موعدم مونده امروز خونریزی خفیف در حد دو قطره قهوه ای و صورتی دیدم و قط شذ دیگه ندیدم بنظرت لانه گزینیه؟

سلام عزیزم شما بارداربودی؟  من هم مث شما تخمدون و رحمم تیر میکشید سه روز به موعدم مونده امروز ...

سلام گلم ،اره باردار هستم ،انشالله که بارداری ،اره لک لانه گزینی همون حوالی پریودی میشه صبر کن موعدت بگذره بی بی بزن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم ،اره باردار هستم ،انشالله که بارداری ،اره لک لانه گزینی همون حوالی پریودی میشه صبر کن موعدت ...

برام دعا میکنی؟؟ خیلی توفکرم..امروز صب لک دیدم دیگه ندیدم تا الان...تو بارداری گلم دعام کن که دعات میگیره...❤️🌹🥹

سلام گلم ،اره باردار هستم ،انشالله که بارداری ،اره لک لانه گزینی همون حوالی پریودی میشه صبر کن موعدت ...

من امروز صب که لک دیدم فردا صبح بی بی بزنم؟ فردا که بشه میشه ۲ روز مونده به موعد بنظرت فردا مشخص میشه تو بی بی؟

برام دعا میکنی؟؟ خیلی توفکرم..امروز صب لک دیدم دیگه ندیدم تا الان...تو بارداری گلم دعام کن که دعات م ...

چشم حتما انشالله که بارداری و یه نی نی سالم به دنیا میاری

من امروز صب که لک دیدم فردا صبح بی بی بزنم؟ فردا که بشه میشه ۲ روز مونده به موعد بنظرت فردا مش ...

زود نزن بزار موعدت بگذره بعد ،من بعد پنج روز زدم مثبت شد ،به خودتم اصلا استرس نده انشالله که بارداری نشد هم ناراحت نشو انشالله ماه دیگه