2777
2789
عنوان

کشیدن دندان عقل😫

1568 بازدید | 6 پست

دوستان عزیز شما میدونید مراقبت های بعد از کشیدن دندون عقل چند روزه؟

من سه شنبه  دندونمو کشیدم دکترم گفت موادغذایی نرم بخور مایعات هم ولرم و سرد ولی نگفت تا چند روز 

تو نت هم هرجا یه چیزی نوشته 

خونریزیش همون روز اول بند اومد و دردشم از دیروز قطع شده ولی من میترسم بجز سوپ چیز دیگه بخورم همش سوپ و آبمیوه😫

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

چقدر هم زجر آوره کشیدن دندون عقل😫😫😫😫

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد لوس من که همون فرداش خوردم😐مثلا چه مراقبتی میخاد

آخه من قبلا یکی دیگشو کشیدم پرستاره گفت تا چند روز نباید چیزای سفت بخوری وگرنه امکان عفونت هست

ولی یادم نیست چند روز 

والا من دندون عقلمو جراحی کردم دکتر امپول نوشت گفت درد داشتی بزن اصلا امپول و نزدم درد کمی داشتم مسکن خوردم خوب شد غذا همه چی هم خوردم چند روز بعدم رفتم بخیه رو کشیدم تمام