2777
2789

لطفن راهنمایی

بلاخــــ👶ــرع منم مامان 🤰🏼شدمـــــــ👩‍❤️‍👨🧸#بی بی چکم 1402/08/03 مثبـــــــت شد 👩🏻‍🍼👨🏻‍🍼 کنجدمم🩷💙 1402/08/22صدایـــــ قلبتو شنیدمم چه تاپ تاپیــ هم میکرد😍🫀30دی1402رفتم غربالگــــــــری دوم گفتن کنجدم یه دخمل خوشگلع😍عزیزم دلمم چ خوب ک اومدی و دنیامو صورتی کردی منو بابایی منتظریم بزودی بیایی پیشمون قلب منــــ 🧿🍊خدایا شکرت ک حرفمو ب این زودی شنیدی بعد از هفت ماه انتظار 😭😋

ماکارونی

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

تازه رسیدم خونه از صبح بچه ها رو بردم تفریح پدرم رو در اوردن 

احتمالا پاستا الفردو بزارم راحت تره و شوهرمم. دوست داره 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماکارونی

واسه ناهار گذاشتم 

بلاخــــ👶ــرع منم مامان 🤰🏼شدمـــــــ👩‍❤️‍👨🧸#بی بی چکم 1402/08/03 مثبـــــــت شد 👩🏻‍🍼👨🏻‍🍼 کنجدمم🩷💙 1402/08/22صدایـــــ قلبتو شنیدمم چه تاپ تاپیــ هم میکرد😍🫀30دی1402رفتم غربالگــــــــری دوم گفتن کنجدم یه دخمل خوشگلع😍عزیزم دلمم چ خوب ک اومدی و دنیامو صورتی کردی منو بابایی منتظریم بزودی بیایی پیشمون قلب منــــ 🧿🍊خدایا شکرت ک حرفمو ب این زودی شنیدی بعد از هفت ماه انتظار 😭😋
تازه رسیدم خونه از صبح بچه ها رو بردم تفریح پدرم رو در اوردن  احتمالا پاستا الفردو بزارم راحت ...

بلد نیسممم

واسه ناهار گذاشتم 

عدسی عدس پلو املت خوراک سیب زمینی 

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

تازه رسیدم خونه از صبح بچه ها رو بردم تفریح پدرم رو در اوردن  احتمالا پاستا الفردو بزارم راحت ...

منم نیت کردم فردا درست کنم فقط قارچشو نداریم ک اگه فردا پیدا کنم🥲

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره

من امشب خونه نیستم و جایی ک قراره بریم ماهی دارن 

دیشب کوکو سبزی با نون ساندویچی و کاهو و مخلفات داشتیم راحت و خوشمزه

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره
عزیزم من تنبلی دارم شوهرمم کم تحرکی چکار کردی باردار شدی دارو چی خوردی

تو تایپیکم موشتم مو به مو بخون زیاده دیگ نمیتونم تایپک کنم منم مشکلم عین شما بود بخون نوشتم تجربه من