2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پارک یا کمپ غدیر

پارک کوهسنگی

پارک وکیل آباد-پارک شهربانو

پارک ملت 

طرقبه شاندیزم ک معروفه هم دیدنی هم فراوون رستوران داره

کوهشار

چالیدره

بام مشهد تو هاشمیه س

الماس شرق

باغ گیاه شناسی

و .... فعلا همینا یادمه

پاساژای زیادی داره ک 17 شهریور نزدیک حرمه (آخر بازار رضا میخوره به پاساژای 17 شهریور)

بازار فردوسی

( خیابون راهنمایی برج سلمان باز روبروی خیابون راهنمایی اونسمت خیابون میشه مرکزخرید خورشید ، برج آلتون، قسطنطنیه،خیابون ریس و ... اینجاها خرید برا خودت خوبه قیمتاش بالاس به درد سوغاتی نیمخوره)

ممنون عزیزم .زیاد وسایل مارک آنچنانی نمیتونم بخرم ولی اطراف حرم خیلی آشغالن

۱۷شهریور بدک نیست الماس شرق خوبه 

زیست خاور خوبه چیزهای قیمت مناسب داره و نزدیک کوهسنگیه میتونی دوتاشو ی جا بری اینا واسه خرید خوبه 

پاساژ فردوسی 

چالیدره 

پارک ملت 

اینا تفریحی هستن 

خیلی پولدارم😅
رفتیم بازار رضا وسایل چندانی نداشت .جو هم یه جوری بود آدم فکر میکنه میخوان سرش کلاه بزارن قیمتهارو ز ...

اره همین طوره 😁 

ازاد شهر خوبه قیمتاش 

دختر ی 19 سالم دختری مهربون دلسوز و یک دوست خوب 🙂💚
رفتیم بازار رضا وسایل چندانی نداشت .جو هم یه جوری بود آدم فکر میکنه میخوان سرش کلاه بزارن قیمتهارو ز ...

بازار فردوسی و ااماس شرق

بازارهای 17 شهریور قیمت مناسبت  

آرمیتاژ یکم گرون تره 

بستگی داره چه چیزی میخای بخری بگو تا بگم کجا بری 

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر زنان از روی غیرت قتل ناموسی انجام میدادند، مدتها بود نسل مردان منقرض شده بود... 
بازار فردوسی و ااماس شرق بازارهای 17 شهریور قیمت مناسبت   آرمیتاژ یکم گرون تره  بستگ ...

ممنون عزیزم .مثلا بدلیجات دخترم میخواست خیلی ضایع بودن😔یا مثلا لباس خوب