دوستان برای این لباس چندمتر پارچه پلیسه احتیاج ممنون میشم بهم بگید، برای یه خانم باردار میخوام این مدل بدوزم
مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍
ممنون عزیزم از روی سرشانه تا مچ پا حدود 150 بود یعنی بگم 3 متر بگیره؟؟
مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خانم های خیاط ب نظرتون میشه خیاطی رو مجازی یاد گرفت؟خیلی علاقه دارم ولی شرایط کلاس رفتن ندارم
اره گلم میشه اگه میخای یاد بگیری دوره خانم کفاش رو بگیر عالیه یکی از بهترین خیاط هاهست بعد دوره شم مثل حضوری هست نکته به نکته فیلم میگیره از دوخت و توضیحات
❤️یه دختر لر، سینگل، شیطون، و🙃😄 مثل ماه میشم و یاد میگیرم، حتی زمانی که کامل نیستم بدرخشم،
میشه یکم بیشتر راهنماییم کنی از کجا شروع کنم ؟خیلی ممنون
من قبلا اموزشگاه داشتم انلاینم اموزش میدادم با فیلم و کلیپ ولی الان دیگه با بچه کوچیک جم کردم ولی از اموزشگاها بپرسی مجازیم دارن اگه هیچی بلد نیستی از نازک دوزی مبتدی باید شرو کنی جایی هم بری که مدرکم بهت بدن خیلی بهتره
نه قسمت بالاش نیم متر میخاد دامنش پلیسش دوقد میخاد ولی کلا سه متر بگیره بهتره کم نیاد
قسمت بالاش هم حلقه ای بود و سر خود دامن یعنی یه تیکه بود لباس، ممنون عزیزم لطف کردی 😍
حالا من این عکس را حدودی فرستادم
برای برش از روش کلوش برم یعنی پارچه را مثلثی تا بزنم یا همون ترکی به ترکی🤔ببخشید عزیزم
پارچه پلیسه وقت برش کشیده میشه یک کارش میشه نیم متر اگر یک متر بخوای باید دو متر بخری
وای اینجوری که خیلی زیاد میشه منم تا حالا ندوختم میترسم
قد دامن یعنی روی کمر.بالاتنه که پلیسه نیست.از سرشانه تا روی کمر به اضافه ۱۰ جادوخت.برای دامن هم دو ق ...
نه اون لباسه مشتری از بالا یه تیکه پلیسه بود بدون درز و اینا