من الان 3 هفته هست که اکتوسرک میخورم ولی احساس شناور بودن و انگار روی ابر پا میزارم چجوری بگم....واقعا بده... هرچی دکتر رفتم بی فایده.... متخصص گوش و حلق و بینی و متخصص مغز و اعصاب ولی هیچی..... اگه کسی تجربه کرده لطفا منم راهنمایی کنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
[QUOTE=319219128]به متخصص مغز و اعصاب کاربلد و ماهر مراجعه کن، خوب میشی. [/QUOTE من اصفهان هستم... دکتر سعادت نیا رفتم... همین دارو داد.... حالا که شما گفتید... میرم بازم اینجا از دکتر جعفر مهوری تعریف میکنند...
منم حدودا یکماه اکتوسرک خوردم اثر نداشت بیخیال شدم ..اما اینجا خیلیا میگن حداقل یه ماه باید بخوری بتاسرک بهتره خارجیش .اکتو هم خوبه ...تپش قلب داری که پرانول داده؟
قبلش عصبی نشدی؟ بیشتر منشا عصبی داره باید سعی کنی خودتو اروم کنی ..از موقعیت استرس زا و تنشی دور باش ...
4 روز قبلش رفته بودم ریموو ابرو با لیزر جلسه 4 بود..... همش فکر میکنم بلایی سرم آورده.... استرس دارم... من اصفهان هستم دکتر اخوت و دکتر برجیس خوبه که اصلا وقت نمیدن