2777
2789

پدر و مادر من که فقط بچه پس انداختن کوچکترین قدمی برامون برنداشتن تا بحال بعضی پدر مادرارو میبینم که برای بچه هاشون چه کارهایی میکنن واقعا حسرت میخورم....ناشکری نمیکنم ولی وقتی نمیتونید آینده ی بچتونو تامین کنید زاد و ولد نکنید.....تدوخدا نکنید...

شما متوجه نمیشید ولی اون بچه تا آخر عمر احساس کمبود و بدبختی میکنه....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچکاری فقط به دنیا آوردنم ولی خب دعای خیرشون پشت سرم بود الان زندگی خوبی دارم تو هم دلشون رو نشکن و بهشون محبت کن تا ازت راضی باشه عاقبتت خوب بشه الان من هیچکومشون رو ندارم 

مثلا چه کاری؟؟؟

پیداست کاری نکردن هیچی عزیزم برو نون و ماستتو بخور😂😂

انگار از خواب بیدارت کردن گفتن بیا سوال جواب بده😂😂

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...

تا آخر عمر مدیون محبت ها و قلب مهربون و از خودگذشتگی شون هستم حتی اگه هیچ کاری برای آینده ام نکرده باشن (که البته کردن) 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

من دقیقا تو خانواده ای بزرگ شدم ک خیلیییی از بچه حمایت میشه 

مثلا پدرم برای برادرم ماشین خرید ، خونه دو طبقه ساخت ، کار پیدا کرد با هزار مصیبت 

برعکس خانواده همسرممم همه چی پای همسرم بوده ، من شخصیت همسرمو بیشتر قبول دارم تا برادرم 

درسته ما با صفر شروع کردیم ولی خودمون شروع کردیم 

دستشون دردنکنه زحمت زیاد کشیدن و میکشن، ولی ناخواسته یه ویژگی رو توی ما بچه ها پرورش دادن به نام سازگاری...کلا بچه های سازگاری هستیم و باعث میشه همه بهمون زور بگن و نتونیم دفاع کنیم و اعتماد ب نفس پایین... چندروز خیلی بابت این قضیه ناراحتم  

خوب تربیتم کردن

بعد اشتباه کردن مقابلم نبودن کنارم بودن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم