2777
2789
عنوان

طالع با حروف ابجد

278 بازدید | 18 پست

سلام دوستان من به سایتی پیدا کردم خیلی طالع دقیق میگیره واسه هرکی گرفتم درست در اومد می‌خوام چن نفر دیگه هم بگیرن ببینم واقعا درسته یا ن چون نگران شدم یکم 😢، فقط یه چیزی رو این سایت اشتباه نوشته «نوشته اسمی ک صدا می‌زنیم مهمه» در صورتی ک طاهر حروف مهمه مثلا صغری رو نباید بنویسی صغرا باید همون صغری بنویسی

اگه کسی انجام داد نتیجه رو بگه ممنون

https://www.far30club.ir/فال-ازدواج-آنلاین/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما ازدواج کردیم ی بچم داریم زده نمیرسین و ستارتون جفت نیست بااسم شناسنامم 😂😂😂

ولی اسم دیگم گفت میرسین و تاآخر باهمین

میگه ده درصد مرگ های غیر طبیعی در اثر گاز گرفتگیه!د پ چرا گازمیگیرین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!مگه هارین؟؟؟؟!!!! همو بوس کنید!با هم مهربون باشید
منکه دوتا اسم دارم هردوتاشم صدا میزنن چی؟

اسم شناسنامه ای مهمه، بعد اینکه ظاهر حروف مهمه مثلا بدرالنسا ننویس بنویس بدرالنساء، یا هدا ننویس هدی درسته چیزی ک توی شناسنامه هست با ظاهر حوف مهمه

من گرفتم گفت به هم می رسیم چی بگم 

مامان بابات چیه؟ بقیه ک می‌شناسیمن حتی کسایی ک طلاق گرفتن هم گرفتم درست در اومد یکی از فامیلامون طلاق گرفته نوشته بود براشون بهم میرسن ولی زندگیشون با بحث و دعوا هست ک دقیقا همینجوری بود آخرش طلاق گرفتن

ما ازدواج کردیم ی بچم داریم زده نمیرسین و ستارتون جفت نیست بااسم شناسنامم 😂😂😂 ولی اسم دیگم گفت م ...

اسم شناسنامه ای و ظاهر حروف درسته

با شناسنامه ای گفت میرسین؟