2777
2789
عنوان

ازدواج

1299 بازدید | 157 پست

سلام

عزیزان کمک🥺

من یکیو دوسش دارم ینی عاشقشم ولی بچه شهرستانه

خانوادم میگن دخترمونو بدیم شهرستان چرا و من بچه تهرانم

بنظرتون چطور میتونم راضیشون کنم؟ 

پسر بیاد تهران

شهرستان سختته

به احتمال زیاد تفاوت فرهنگی هم خواهید داشت

عشق لازم هست ، کافی نیس

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر کلا کارش تهرانه اینا میگن تو تو راها میمونی

چند سالته

چند سالشه پسره

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

من 22 اون 34

این همه اختلاف سنی ! 

پیش مشاور رفتی؟

ولی خیلی تفاهم داریم و همم دوسداریم

اولش همه رابطه ها خوبن و اتو کشیده هستن😁

به خیلی چیزا بستگی داره اولا باید ببینی چقدر پسره وابسته پدر و مادرشه اکر تهران قراره زندگی کنید و راه دور باشه و زود به زود بخواد بره پیش خانوادش واقعا سخت هست 

ولی اگر پسر خوبیه و درامد و شغل و بقیه ملاک هات رو داره باهاش صحبت کن و شرط و شروط رو طی کن که مثلا ماهی یه بار میریم دیدن خانوادت و… موارد استثنا هم هستا مثلا یه وقتایی لازم میشه برید خارج از برنامه هاتون

ن ولی تفاهممون خیلیه و چشمش پاکه

ازدواج اولته ؟ 

چند ساله میشناسیش؟