2777
2789
عنوان

به پوچی رسیدم💔💔 داستان زندگیم🥺

2065 بازدید | 20 پست

یادمه ۱۴ سالم بود کل ارزوم این بود مدرسه نمونه دولتی قبول شم، 

بعد رفتم مدرسه نمونه دولتی همش تلاش میکردم معدلم خوب باشه شاگرد دوم یا سوم شدم

سال کنکور میگفتم خدایا داشنگاه دولتی روزانه فلان رشته قبول شم، قبول شدم

رفتم دانشگاه آرزو میکردم با یه پسره خوب آشنا شم واسه ازدواج آشنا شدم بهترین پسری که تا حالا دیدم تو زندگیم نصیبم شد که عاشقم شد

بعد ی مدت میگفتم خدایااا دانشگاهم زود تموم شه واسه ارشد بخونم ۷ ترمه تمومش کردم بالافاصله ارشد داشنگاه دولتی تهران رشته ای که میخواستم قبول شدم همزمانم دوست پسرم داشت با من رشد میکرد اونم سربازی رفت ارشد قبول شد

سال اول ارشد مدام دعا میکردم ی شغل خیلی خوب نصیبم شه که از قضا شد 

بعدش همش نگران پایان نامم بودم که چی میخواد بشه با هر بدبختی ای بود همزمان با کارم تونستم تمومش کنم راحت شم

بعدش میگفتم چرا ما انقدر دوستیمون داره طولانی میشه چرا عقد نمیکنیم دو سه هفته بعد دفاع پایان نامم اومدن خواستگاریمو یه مدت بعدشم عقد کردیم

بعد هی نگران خونه بودم که واییی خونخ گرون شده ما نخریدیم 

خلاصه ۶ ماه بعد عقد رفتیم خونه مونم خریدیم

کل آرزوهای من تو زندگی برآورده شد اما احساس پوچی میکنم

همه بهم میگن تو خیلی خوش شانس و پر تلاشی اما خودم احساس خوبی ندارم تو زندگی 

چیکار بابد کنم؟؟ همش میگم ته زندکی چیه؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر از حرفات حس خوب گرفتم.

رابطه تو با خدا نزدیک کن.

نماز اول وقت. قرآن بخون. حتماً حالت بهتر میشه

ناشکری نکن

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

هدف بزرگتر واسه خودت درست میتونه توی زندگی شخصیت نباشه یه هدف اجتماعی باشه، مثل کمک به محروم ها یا مدرسه سازی و بازسازی مدارس یا کمک به بهزیستی ها 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

خوش به حالت  

چقد خوبه ک خدا صداتو میشنوه و دعا هاتو اجابت میکنه 

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳چادری ام🖤و به وصیت شهید فرمانده مهدی باکری چادری شدم  خودم رو در برابر شهدا مدیون میدونم  تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

ناشکر نیستم. مشکل روحی روانی دارم 

عزیزمم من احساس میکنم خدا با دارایی داره شما رو امتحان میکنه .

یکی رو خدا نمیده...یکی رو همه چی میده......

جسارت بنده رو ببخشید.

راهش اینکه به خدا روی بیارید و به قرآن پناه ببرید....موفق باشید.

مثل اخرین روز شهریوره همه ترسم اینه بره بگذره دلم بانگاهش گلاویز شد چشاشو یه ان بست پاییز شد.

اسی ببخشیدا داستان زندگی منو ببین 

من دختر ۱۶ ساله ای هستم که تا ۲ سال قبل بهترین دختر از نظر مامان و باباش بود تو هر حرفه ای فعال و پر انگیزه و با اینکه کوچولو بود ولی کارای بزرگی انجام میداد

این دختر کوچولو رفت توی دوره راهنمایی زندگیش تغییر کرد دوستای جدید آدمای جدید سن بلوغ و...

این دوره خیلی بهش سخت گذشت سه سال از زندگیش شد زهرمار کارایی انجام میداد که کنترلش از دست خودش خارج بود و بعد از انجام اون کارا می‌گفت این من بودم؟؟

سه سال از دوره راهنماییش اینجوری گذشت دوستاش جوری باهاش بد تا کردن که هرچی بر علیه میشد و اومدن به پدرش نشون دادن!🖤

بزرگترین تکیه گاه هر دختر پدرشه.از نظر خودش تکیه گاهش ریخت یعنی  فکر میکرد دیگه تکیه گاهی نداره!

باباش بهش کمک کرد تا از اون لجنی که توش فرو رفته بود بیاد بیرون!

اما اون دختر چیکار بکنه که هنوزم درد اون مشکلات توش داره غلط میخوره و حالش بده و فقط ظاهرش چیزای قشنگ و نشون میده!

اون دختر الان کلاس دهمه با اون همه سختی که میشه قسم خورد یه زن متاهل تو اوج بدبختی۳۵.۴۰ سالگی میشه و کشید.. ولی رشتش و انتخاب کرد و الان داره تجربی میخونه!

اینقدر بهش فشار میاد هم از سمت مامانش هم از سمت باباش هم سخت گیریایی که البته بعد اون دوره سه ساله مامان باباش حق دارن هنوزم نمیدونه راه درست چیه و داره اشتباه میره!

سردرگمه باباش خیلی سعی کرد جلوشو تو خیلی جاها بگیره اما نشد!!

امروز اون دختر داره بهتون میگه تروخدا ندارید به جایی بکشه که از چشم تکیه گاهتون بیافتید!🖤

دلت میخواد همه دنیا باهات بد بشه نه اینکه خم به ابروی بابات بیافته! حاظری همه چیو بدی هرکاری که کردی از ذهنش پاک بشه!

حاظری خیلی کارا بکنی ولی دیره!

گاهی خیلی زود دیر میشه

کاربری دست ۲ نفر گل😊🎀
ناشکر نیستم. مشکل روحی روانی دارم 

اصولا آدما بعد رسیدن به اهدافشون یکم احساس پوچی میکنن . اینکه خوب حالا به اینم رسیدم 

بعدش چی ؟؟؟

و وقتی بهش میرسی میبینی در اون حد رویایی نبوده ....

خنک آن قماربازی که بباخت هر چه داشت و نماند هیچش الا هوس قمار دیگر.....(با اندکی تغییر)