2777
2789
عنوان

خدایاشکرت

26 بازدید | 64 پست
چشمم به تیکرم افتاددیدم نی نیم ازنصف خطم گذشته امیدوارم هم دوستای گلم هم خودم تیکرامونابه سلامتی به آخربرسونیم بادیدن مبارک باشه بگیم خدایانوکرتم
خداجون به خاطرهمه داده هانداده هات شکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرار بود میکرو انجام بدم این ماه ولی به دلایلی بهم خورد برناممون تا یک سال اینده خیلی دلم شکسته خیلی بغض دارم اخه چرا خدا هیچ رقمه هوامو نداره برام دعا کنید حالم اصلا خوب نیست
یوسف میدانست که تمام درها بسته هستند اما به خاطر خدابسوی درهای بسته دوید و تمام درها برویش باز شداگر تمام درهای دنیا برویت بسته بود, بدو, چون خدای تو یوسف یکی هست !!!
تیکر چیه؟
💏هــــم نــفــسـ💏: ✨🍂 هر زنی... برای لبخند زدن درآینه باید مردی را داشته باشد که: با شانه‌ انگشت هایش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید: هرجور که باشی، زیبایی...
اهان الان فهمیدم خب توبازارهس دانلودکنین توبرنامه های بارداری موجوده
💏هــــم نــفــسـ💏: ✨🍂 هر زنی... برای لبخند زدن درآینه باید مردی را داشته باشد که: با شانه‌ انگشت هایش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید: هرجور که باشی، زیبایی...