2777
2789
عنوان

چرا من اتقدر بدبختم 😔

177 بازدید | 8 پست

دیگه خسته شدم دیگه تحمل زندگی کردنو. ندارم با هیچ راه و روشی حالم خوب نشد

۵ ماهه ازش جدا شدم. قلبم دارا میترکه از دوریش. دیگه نفسم بالا نمیاد 😔😔

چرا باید جدایی فقط قسمت من بشه 

همه دور و اطرافیام رابطه های ۲ ۳ ۴ ساله دارن قراره ازدواج کنن. خیلی هاشون هم با دوستشون ازدواج کردن

چرا منی که از همه دوستام کم توقع تر و قانع تر و عاشق تر بودم سهمم جدایی شد

چرا میبینم همه دوستام یواشکی به پارنترشون خیانت میکنن تو دلشونم میخندن اما پارنترشون براشون میمیره 

چرا منی که خییییییلی وفادار بودم بدون هیچ دلیلی ترک شدم

بخدا خستم 💔

میشه برام دعا کنید که یه شغل خوب و دولتی پیدا کنم 🥺❤️

چرا فکر میکنین مشکل از شما بوده؟ شاید طرف مقابل مشکل داشته

خب چرا باید آدم های اشتباه گیر من بیوفتن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دنیا که به اخر نرسیده
با این تفکر و این سیک زندگی که پیش گرفتی خوشبختی رو از خودت دور میکنی
به زندگیت برگرد و زندگی کن
دوباره یه ازدواج موفق میکنی
من ادمهای زیادی رو میشناسم که ازدواج اولشون بد بود اما ازدواج دومشون خداروشکر عاااالییی بود

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
خب چرا باید آدم های اشتباه گیر من بیوفتن

میشه بپرسم چند سالتونه؟ من خودم تو سنی هستم که میگم همه چی به یه ورم مادرشوهرم باهام بده پول ندارم مستاجرم اتفاقا افسردگی هم دارم صبح تا شب هم سر کارم...نمیخوام بگم دردم از تو بزرگتره نه هر کسی اندازه خودش مشکل داره ولی از خودت بپرس آیا جایی کم گذاشتی؟آیا مشکل از تو بوده؟ اگه جواب نه هست پس بیخیالش کاری نمیتونی بکنی اگرم مشکل از رفتار خودته سعی کن مشکل رو حل کنی و شرایطت رو تغییر بدی

میشه بپرسم چند سالتونه؟ من خودم تو سنی هستم که میگم همه چی به یه ورم مادرشوهرم باهام بده پول ندارم م ...

۲۳ سالمه

۲۳ سالمه

من ده سال از شما بزرگترم تا دلت بخواد دلم شکسته تا دلت بخواد تنها موندم ولی الان دارم بهت میگم حتی ارزش لحظه ای ناراحتی نداره دخترم...سعی کن برای زندگیه خودت تلاش کنی خودت رو ارتقا بدی قدر خودتو بدونی تو برای احساس خوشبختی کردن نیازی به کسی نداری اگر شخص مناسبی پیدا شد که چه عالی اگرم نشد گور پدرش حااااالتو بکن فقط یک بار تو این سنی 

من ده سال از شما بزرگترم تا دلت بخواد دلم شکسته تا دلت بخواد تنها موندم ولی الان دارم بهت میگم حتی ا ...

مرسی عزیزم