2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هیچوقت شوهرم پشتم نبود و چه سالهایی که گریه کردم بابت این موضوع ولی الان دیگه منتظر ننشستم اون از ...

خب فرق میکنه من درکت میکنم وقتی ادم کسی پشتش نباشه باید خودش کمک خودش باشه ولی من اگه یه روزی شوهرم پشتمو خالی کنه فکر میکنم دیگه جای من توزندگیش نیست و نمیتونم بااین موضوع کنار بیام حتی خیلیارو دیدم اینطوری زندگی میکنن کنارهم ولی بنظرم اون اسمش زندگی نیست 

6

خدای من هنوزم دارو میخوره برای تشنج

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

دیگه نه

خداروشکر چون من پسرم میخوره خیلی حساسه این داروها باید سر وقت بدی خدایی نکرده ی دوز یادت بره خطر داره برای بچه

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

متوجهم حق با شماست اما خب من با پدرش اصلا رفت و آمد نداره مادرش جدا شده دخترا برده پسره مونده برای ه ...

خوب پس همون بهتر که باهاشون رابطه نداره ولی سعی کن بعد ازدواجم رابطه ایجاد نشع،این دوستم بعد  دو سال از ازدواجش رابطه پسره با مادرش بهتر شد حالا مادره گذاشته بوده چن سال رفته بوده الان هر یکی دو هفته میاد  دو روز میمونه دهن دوستمو سرویس کرده،پدرشوهره هم که زن گرفته زبون تند و تیزی داره الان رابطشو خیلی کم کرد ولی اوایل تا تونستن اذیتش کردن پدره و دخترش،ازین پدرا بود که فقط حرف حرف خودشه،مثلا دوستم دوتا دختر داره کمترین حرف پدره این بود که عرضه یه پسر اوردنم نداری یا پسرم از سرتم زیاده😑کلا خیلی پرروعه پدره الان رابطش کمتر شد راحت تر شد،شوهره خودش بد نیس اصلا،ولی خونوادش گاهی پرش میکنن یا اذیت میکنن،بخدا خونواده خیلی مهمه نصف ماجراس،قشنگ بسنج و بشناس همه رو،یا سیاست داشته باشی رابطت کم شه اگه بد بودن

خداروشکر چون من پسرم میخوره خیلی حساسه این داروها باید سر وقت بدی خدایی نکرده ی دوز یادت بره خطر دار ...

بله ساعت ودوز مشخص داره همونم نمی‌داد پدرش می‌آمد یادآوری میکر حتی تو مهمونی ها بعد متوجه شدیم الآنم تومهد ضعیف هست نمی‌دونم شاید به خاطر داروهاست

خوب پس همون بهتر که باهاشون رابطه نداره ولی سعی کن بعد ازدواجم رابطه ایجاد نشع،این دوستم بعد  د ...

من بابام گفت این دختر میبینی من تو پر قو بزرگ کردم اشکش در بیاد از چشم تک تکتون خون در میارم جای گریه ی خوبی داره خودشو خانواده از پدرم خیلی حساب میبرن ولی آره میکشونم سمت اینور پای اونور باز نمیکنم دیگ 

خدا همه چیزو میبینه تقاص کارای مادرشوهرمو دخترش داره پس میده بخدا ولی من راضی نیستم گناه داره دختر ب ...

آخه چرا؟😣مشکل من تبعیض و فرق گذاشتنه

بین من و جاریم،بین دخترمن و دختر پسر دیگه اش

همین امشب میگفت سفارش فلان طلای سنگین رو دادیم برا نوه ای که هنوز به دنیا نیومده

بعد واسه دختر من طلا که هیچی،حتی چیزایی که به زبون تکرار میکنه میخرم رو هم واسه تولد بچم نگرفت،خودمون خریدیم

این درحالیه که شوهرم میگه فقط تولد سه نفره بگیریم که بقیه به زحمت هدیه نیفتن،بااینکه همشون پولدارن

میترسم اینا ادامه پیدا کنه دخترم بزرگتر شه اذیت شه😣

نترس و غمگین نباش،که ما تو را نجات خواهیم داد(سوره عنکبوت آیه ۳۳)

عروس خودمون زمانی که دوست دختر داداشم بود یه دفعه شروع کرد با تلفن صحبت کردن  حرفاشم اینا بودن باشه آقای وکیل من میگم 300میلیونو پدر براتون واریز بکنه فقط هر چه زودتر کارای بزینس من داخل فرانسه رو درست کنید ‌‌وشرکت رو ثبت کنید 🤕 

باباشم یه معتاد مفنگی هیچی ندار البته بعد فهمیدیم 🥴