2777
2789

دینامیت بود زندگی داداشم طفلی رو ترکوند و رفت خدا فقط قضاوت کنه بین اونو داداشم

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

من خواستگار دارم بهش بله بدم جاری ندارم از اونور زنداداش ندارم تازه خواهرشوهر مادرشوهرم نی خوشبختم ی ...

ربطی نداره دوستم دقیقا موقعیتش مثل توعه ولی حتی پدرشوهرش با حرفاش میسوزونتشش خواهرشوهرشم پدرشو دراورد شوهره هم ادم تیکه بندااز،ولی من چنتا جاری و خواهرشوهر دارم مااااه،چن سال گذشته انگار فرشته ان اصن بدی رو بلد نیستن انگار،ینی جز قوانین خونس انگار که هیشکی پشت سر کسی حرف نزنه و دخالت تو زندگی کسی نکنه و ... کلی هم اختلاف زندگی و اعتقادی داریم ولی چیزی به عنوان حسادت و دخالت لصلا نیس همیشه هم متحد و دلسوزن،ببنظرم بستگی داره با کی و چه خونواده ای وصلت میکنی سعی کن قبلش بشناسیشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ار ه اینجورین

تورو خدا مواظب بچه داداشتون باشید مدام حالش رو جویابشیدوقتی داداشتون نیست

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

یه سری رفتارا که واقعن سمه که ممکنه از جانب هر طرف باشه والا من فقط بعد از سالها زندگی یه چیزیو فهمیدم ، تو قانون دنیا اگر بخوای مظلوم باشی و از حق خودت دفاع نکنی مورد ظلم واقع میشی پس باید جایی که حالتو بد میکنن حالشونو بد کنی چون سالها سکوت کردم و چیزی نصیبم نشد و اصلن نفهمیدن حرفها و رفتاراشون چقدر رو روان آدم تاثیر بدی میزاره

عقل بهترین هدیه به انسان هاست👌

تورو خدا مواظب بچه داداشتون باشید مدام حالش رو جویابشیدوقتی داداشتون نیست

پدرومادرم بچه هاشو نوبت دکتر میگیرن میبرن آزمایشگاه میبرن ولی خوب 24ساعت که توخونش نیستن داروبدن واینا

ربطی نداره دوستم دقیقا موقعیتش مثل توعه ولی حتی پدرشوهرش با حرفاش میسوزونتشش خواهرشوهرشم پدرشو دراور ...

متوجهم حق با شماست اما خب من با پدرش اصلا رفت و آمد نداره مادرش جدا شده دخترا برده پسره مونده برای همین اصلا مادر و خواهراش دوست ندارن میشه گفت رفت و آمدی با خانوادش نداره مستقله خودشم فقط کار کرده ی جورایی ببخشید دختر ندیده الان مثل موم تو دست آدمه 

پدرومادرم بچه هاشو نوبت دکتر میگیرن میبرن آزمایشگاه میبرن ولی خوب 24ساعت که توخونش نیستن داروبدن وای ...

اره درست میگید اخرش اون مادره که باید مواظب باشه خب نمیتونست چرااصلا طفل معصوم اورد

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
🥺چقدر تو منی

خدا همه چیزو میبینه تقاص کارای مادرشوهرمو دخترش داره پس میده بخدا ولی من راضی نیستم گناه داره دختر بیچاره من هنوز ۲ سال نشده ازدواج کردم ولی خیلی مشکل داره بامن چون حسادت میکنه که پسرش اانقد دوسم داره

وایی چ رومخ 😑من با کفگیر میزنم تو دهنش🤣

ارزش ندااش بنظرم خودشون باعث تنبیه خودشون میشن چون همش تو دعوا و پنهون کاری و حرف طلاقن اونم با دوتا بچه،خوبی خوبی میارع،بنظرم کسی که همش دنبال دعواس بی اعتنایی بزرگترین تنبیه براش

من دلم نمیاد جواب بدم ولی خب هرچندوقت یبار قاطی میکنم براش ولی شوهرم خیلی پشتمه شاید بخاطر اون آرومم ...

من هیچوقت شوهرم پشتم نبود و چه سالهایی که گریه کردم بابت این موضوع ولی الان دیگه منتظر ننشستم اون از من دفاع کنه امیدی هم بهش ندارم ... خودم جایی که حالمو بد کنن حرفمو میزنم بهشون چون هیچکس پشت من نیست 

عقل بهترین هدیه به انسان هاست👌

متأسفانه وچون خانواده شوهر هستیم اگه نصیحت کنیم میشه دخالت

چندسالشه بچه الان؟

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷