2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم گوشت قلبم دنبه نخود لوبیارام از قبل بخسیون روش خیار بنداز نفخش گرفته شه با دوتا لیمو عمانی رب پیاز سرخ کن بعد هویج گوجه ام بزن تا پخته شد ی ابکش بردار زیرش کاسه بزار ابشا جدا گوشت سیب زمینی اینارا بکوب نمکن ابملیو بزن عالی میشه یام گوشت سیب زمینی نخود دنبه بزن پخته شد زعفران بزن عالیه

پیازو گوشت رو تفت بده، با کره یا یکی دو قاشق روغن

زردچوبه ، یه قاشق رب، گرد لیمو، فلفل سیاه یذره، یه چوب دارچین، یدونه گوجه ، نخود از قبل خیس کرده رو بریز ،اب جوش هم بریز، در زودپز رو ببند، باز که کردی نمک بزن

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...
من ابگوشت غلیظ دوس دارم واسه همین ی سیب زمینی پوست میکنم داخلش میندازم بعدپخت لهش میکنم و ب ابگوشت ا ...

واقعا جالب بود تاحالا ندیده بودم کسی اینکارو کنه ممنون 

قلمه گوسفندی بگیر یه مقداری گوشت و نخود و گوجه فرنگی رب گوجه سیب زمینی و پیاز یه حبه کوچیک سیر اینا رو تکه نکن بشور کامل بنداز بدون پوست البته ادویه کاری یه مقداری چربی گوسفندی بستگی به مقدار گوشتت داره همه اینارو تفت بده آب جوش بریز روش اونقدری ک روی مواد و بگیره  بذار رو شعله با دمای یکسان یعنی هی کم و زیادش نکن بذار بجوشه ۴۵ دیقه آخر سر نمک بزن 

اگ از زودپز استفاده میکنی بذار تو حیاطی بالکنی جایی بعد اینکه بخار داد شعله رو خیلی کم نکن متوسط روبه بالا باشه بذار بپزه 

گوشت گوسفندی چربی هم داشته باشه با نخود و لوبیا از قبل خیس خورده رب و پیاز همرو باهم بریز تو قابلمه با آب

من پیازو ک پوست کندم اکثرا کامل میندازم تو آبگوشت ک بعدا آب آبگوشت همش نشه پیاز...میتونی سیب زمینی رو اولم بریزی نزدیکای پختم بریزی اگ‌ دوس نداری له شه

آخراشم اگ طبعتون میکشه لیمو امانی بندازین توش

❤خدای مهربونم تو تنها دلخوشیه زندگیمی🌸حسِ بودنت قشنگترین و بهترین حالِ خوبِ منه🌸دوسِت دارم و عاشقتم قدِّ بزرگیه خودت🌸خیییییلی افتخار میکنم ب داشتنت و این افتخارو با هییییچ چیزی تو دنیا عوض نمیکنم🌸پشت و پناهه همه ی بنده هات باش🌸تکیه گاهه امن و مهربونِ من و عزیزای دلِ منم باش🌸ممنون ک هستی و حتی ی ثانیه منو ب حالِ خودم رها نمیکنی🌸با وجودت کنارم خوشبخترین و خوشحالترینم🌸این حسِ قشنگِ آرامشو ازم نگیر🌸بذار تا ابد دلم قرص بمونه با داشتنت❤ (اون لحظه هایی ک ب صفر میرسیدم و فقط تو بودی کنارم و جزء تو پناهی نداشتم رو یادته خدا،یادته اون شب و روزارو،یادته با چ سختی و ترسی میگذشتن،ولی گذشتن چون تو بودی و خواستی،چون ی لحظه تنهام نذاشتی،تو اوج بی کسی و ناامیدی درست تو لحظه ی آخر خودتو نشونم میدادی،اگ نمیومدی و ب دادم نمیرسیدی معلوم نبود چی میشد،ولی تموم شد و بخیر گذشت،خدایا مث اون وقتا و همیشه،کنارم بمون و حتی ی ثانیه پشتمو خالی نکن ک بدون تو فاطمه دیگ فاطمه نیست😔)

عزیز گوشت گوسفندی +نخود و لوبیاسفید +پیاز +ادویه و فلفل سیاه  اگه دوست داری دو الی سه حبه سیر هم طعم خوبی میده بهش

میزای خوب بپزن 

نیم ساعت آخر سیب زمینی پوست میکنی و میندازی داخلش و رب رو قشنگ تفت میدی اضافه میکنی به آبگوشت تا رنگ باز کنه رب

دمبه هم دربیار بکوب و دوباره بریز داخل آبگوشتت که قشنگ جا بیوفتن با هم 

من خودم کمی گرد لیمو عمانی و زعفرون میزنم که بوی گوشت و بگیره و نمکش هم اندازه شه که تاثیرگذاره تو مزه اش 

همین دیگه 

نخود و لوبیا و گوشت و پیاز و چند حبه سیر رنده شده رو بریز تو قابلمه و داخلش اب بریز ...  سیب زمینی پوست بکن بنداز همراه یک عدد عصاره ی گوشت (برای غلیظ شدن) ... دنبه رو رنده کن بذار رو گاز بعدش از صافی ردش کن و با اون روغن دنبه رب و ادویه هارو تفت بده و به ابگوشت اضافه کن .. لیمو عمانی و کمی زعفرون هم یادت نره ...

❤دنبالِ مردی نباش که موهاتُ ببافه ... مـردی رو بخواه که بتونی بدونِ ترس باهاش رویا ببافی ...مردی که بلد باشه برات لاک های رنگ و وارنگ بزنه خیلی جذابه ولی از اون جذاب تر مردیه که بتونه دنیاتُ، خواب‌هاتُ رنگی کنه ... مردهایِ زیادی بلدن درِ ماشین رو برات باز کنن اما⁣ مردایِ کمی هستن که بلد باشن گره هایِ کورِ اخم هاتُ، گرفتگیِ دلتُ باز کنن ...⁣ میشه کفشِ پاشنه‌دار پوشید و برایِ زمین نخـوردن به مردهایِ زیادی تکیه کرد اما مردی که تکیه‌گاهِ روزهایِ بی کسی‌ات باشه و پناهِ بی‌پناهیات کجا و مردهایِ موقتیِ یه روزه و یک ماهه کجـا ... عزیزم⁣ مردهایِ زیادی هستنـد که بلدن با کارایِ جذاب سرِ ذوقت بیارن اما⁣ موقتی و زودگذرن ... جذابیتشون یه جایی ته میکشـه ...⁣ میدونی آخه آدما از یه جایی به بعد از خودشون نبودن، از خوب بودن‌هایِ الکی و اجباری خسته میشن ...⁣ اونوقته که یا میرن یا بد میشن ... اما مردهایِ واقعی⁣ اون‌هایی که بلـد نیستن خیلی کارایِ فوق‌العاده انجام بدن⁣ ، همونا که میتونن امروزتُ بسازنُ فـرداتُ ، اومـدن که بمـونن ... اونایی که با تمامِ معمولی بودنشون، جـذابن و با همه یِ سادگیشون فوق‌العاده ...⁣این مـردا یه قلبِ صاف دارن که تقدیمت میکنن و "دوستت دارم"هاشون نفوذ می‌کنه تهِ تهِ روحت و عشق ته‌نشین میشه تو دلت ... اگه یکی از همین‌هارو داری، یه جایِ خوب تو دنیات قایمشون کنُ تا میتونی دوسشون داشته باش ... خدا تعداد محدودی ازشون ساخته و یه نمونه‌اشُ واسه تو کنار گذاشته ...⁣ از دستش نده❤

جوش میخوره روغن میندازه آبشم غلیظ میشه قرمزوخوشرنگ😋😋😋

❤خدای مهربونم تو تنها دلخوشیه زندگیمی🌸حسِ بودنت قشنگترین و بهترین حالِ خوبِ منه🌸دوسِت دارم و عاشقتم قدِّ بزرگیه خودت🌸خیییییلی افتخار میکنم ب داشتنت و این افتخارو با هییییچ چیزی تو دنیا عوض نمیکنم🌸پشت و پناهه همه ی بنده هات باش🌸تکیه گاهه امن و مهربونِ من و عزیزای دلِ منم باش🌸ممنون ک هستی و حتی ی ثانیه منو ب حالِ خودم رها نمیکنی🌸با وجودت کنارم خوشبخترین و خوشحالترینم🌸این حسِ قشنگِ آرامشو ازم نگیر🌸بذار تا ابد دلم قرص بمونه با داشتنت❤ (اون لحظه هایی ک ب صفر میرسیدم و فقط تو بودی کنارم و جزء تو پناهی نداشتم رو یادته خدا،یادته اون شب و روزارو،یادته با چ سختی و ترسی میگذشتن،ولی گذشتن چون تو بودی و خواستی،چون ی لحظه تنهام نذاشتی،تو اوج بی کسی و ناامیدی درست تو لحظه ی آخر خودتو نشونم میدادی،اگ نمیومدی و ب دادم نمیرسیدی معلوم نبود چی میشد،ولی تموم شد و بخیر گذشت،خدایا مث اون وقتا و همیشه،کنارم بمون و حتی ی ثانیه پشتمو خالی نکن ک بدون تو فاطمه دیگ فاطمه نیست😔)
قلمه گوسفندی بگیر یه مقداری گوشت و نخود و گوجه فرنگی رب گوجه سیب زمینی و پیاز یه حبه کوچیک سیر اینا ...

مرسی عزیزم چون خیلی سی دوست دارم بااین دستور حتما درست میکنم