2777
2789
عنوان

قرص آسنترا ۱۰۰ ؟؟!!

7420 بازدید | 16 پست

بهترین زمان مصرفش که باعث خواب آلودگی در طول روز نشه، صبح هست یا غروب؟

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

سلام 

دکتر روانپزشک برای دخترم آسنترا ۱۰۰ تجویز کرده، چون دخترم در طول روز باید درس بخونه، میخواد بدونه صبح قرص رو مصرف کنه یا شب که در طول روز سرحال باشه و خواب آلود نباشه 

خود دکتر گفته صبح، ولی خب ممکنه تجربه افرادی که این دارو رو استفاده کردن چیز دیگه ای باشه 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غروب

متشکرم بابت پاسخگویی تون، 

غروب مصرف کنه دیگه فرداش در طول روز خواب آلود نمیشه؟

من همراه ناهار میخوردم ,اصلا خواب آلودگی نمیاره ولی عزیزم‌ تا میتونینن سعی کنین داروی اعصاب نخورید ،من اسنترا میخوردم ،الان ۶ روزه نخوردم حلم اصلا نرمال نیست ،امشب نصف ۵۰ رو خوردم .حس میکنم تا ابد بهش وابسته خواهم بود

من همراه ناهار میخوردم ,اصلا خواب آلودگی نمیاره ولی عزیزم‌ تا میتونینن سعی کنین داروی اعصاب نخورید ، ...

عزیزم واقعا بعضی وقتا نیاز بعدداروی اعصاب رو یهو نباید بزاری کنار مطمعا داغون میشه فرمول داره .من دوسال خوردم 

یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه 
من همراه ناهار میخوردم ,اصلا خواب آلودگی نمیاره ولی عزیزم‌ تا میتونینن سعی کنین داروی اعصاب نخورید ، ...

ممنونم بابت پاسخگویی 

عزیزم نباید یک دفعه و سرخود دارو رو قطع کنی 

والا دختر منم کنکوریه به شدت استرس داره، فعلا مجبورم به دارو خوردنش رضایت بدم 

فقط نگرانم باعث خواب آلودگی و سستی در طول روز نشه 

عزیزم واقعا بعضی وقتا نیاز بعدداروی اعصاب رو یهو نباید بزاری کنار مطمعا داغون میشه فرمول داره .من دو ...

شما صبح مصرف میکردی یا شب؟ 

در طول روز خواب آلود و سست نبودی؟

عزیزم واقعا بعضی وقتا نیاز بعدداروی اعصاب رو یهو نباید بزاری کنار مطمعا داغون میشه فرمول داره .من دو ...

میدونم عزیزم ،منم  افسردگی شدید بعد از زایمان داشتم که خوردم ،واقعا شرایطم حاد بود ولی استفاده از اسنترا خیلی زیاد شده ،بنطرم اگر مشکلی هست اول چندین جلسه  مشاوره ،اگه درمان نشد بعد دارو 

میدونم نباید قطع میکردم ولی انگار خسته شده بودم،حتما هفته ی اینده میرم پیش دکترم ،چون گفته بود ۸ ماه بخورم کافیه ،الان از ۸ ماه هم بیشتر شده 

متشکرم بابت پاسخگویی تون،  غروب مصرف کنه دیگه فرداش در طول روز خواب آلود نمیشه؟

خواهش میکنم 

اوایل مصرف خواب آلودگی کمی داره بع بدن عادت میکنه.البته من دوز ۵۰ میخوردم خیلی خواب آلودگی نداشتم مگر اینکه ظهر اتاق تاریک باشه  سکوت مطلق خواببم ببره.قبلش اصلا اهل خواب ظهر نبودم

ممنونم بابت پاسخگویی  عزیزم نباید یک دفعه و سرخود دارو رو قطع کنی  والا دختر منم کنکوریه ...

حق با شماست نباید قطع میکردم ولی خسته شده بودمد

نه اصلا باعث خواب آلودگی نمیشه خیالتون راحت ،چند نفر از اطرافیانم میخوردن هیچ کس از خواب الودگی نگفت

خواهش میکنم  اوایل مصرف خواب آلودگی داره بع بدن عادت میکنه.البته من دوز ۵۰ میخوردم خیلی خواب آ ...

یه مدت سرترالین ۵۰ خورد، الان دکتر آسنترا ۱۰۰ داده 

سلام ببخشد دختر شما میتونست درس بخونه باوحود اسنترا؟

دکتر به من اسنترا پنجاه داده

میترسم بخورم

از طرفی از استرس انگار روده تحریک پذیرم گرفتم

اما خب تو سیستم هم ثبت میشه اگه باز برم روان پزشک چون باید بعد خوردن قرص دوباره بریم دکتر تا تمدید کنه خودش گفت بیا بعد یه ماه

ممکنه واسه استخدام گیر بدن

و قرهنگیان

نطر شما چیه

دختر رشتی😍😍😍دانشجو روان شناسی

سلام ببخشد دختر شما میتونست درس بخونه باوحود اسنترا؟ دکتر به من اسنترا پنجاه داده میترسم بخورم از ...

مشکلی نداره این قرص عزیزم بخور، مزاحم درس خواندن نیست و داروی ساده ای هم هست فکر نکنم برا مصاحبه فرهنگیان مشکلی ایجاد بشه، بعیده چک کنند که چه دارویی استفاده میکنید