2777
2789
مرسییییی
دنیاپر اﺳﺖ ، اﺯ اﻧﺴﺎﻥ ﻫﺎی ﺧﻮﺏ . . .اﮔﺮ ﻧﺘﻮاﻧﺴﺘﻲ اﻧﺴﺎﻥ ﺧﻮﺏ ﭘﻴﺪا کنی !!!ﺧﻮﺩﺕ ﻳکی اﺯ ﺁﻧﻬﺎ ﺑﺎش                          
حلیم بادمجان بادمجان 1 کیلو.عدس 150 گرم.گوشت 250 گرم.پیاز3 عدد.سیر 3 حبه. کشک 400 گرم نمک، فلفل، زردچوبه، ادویه به میزان لازم نعناع داغ به میزان لازم بادمجون ها رو سرخ میکنیم جداگانه. عدس رو با مقدار کمی آب میپزیم به طوریکه آب کاملا به خورد عدس بره. یکی از پیازها رو ریز خرد میکنیم و در مقداری روغن تفت میدیم، گوشت رو اضافه میکنیم و تفت میدیم. زردچوبه و ادویه رو به گوشت اضافه میکنیم و تفت میدیم تا کاملا پخته شود بادمجان های سرخ شده را با گوشت کوب له میکنیم پیاز و سیر رو سرخ میکنیم و فلفل و زردچوبه میزنیم. نصف پیازها و سیرها رو به بادمجون های له شده اضافه میکنیم. عدس و گوشت رو با هم مخلوط میکنیم و با گوشت کوب له میکنیم. عدس و گوشت له شده رو به مخلوط بادمجون ها اضافه میکنیم. اگه آب گوشت یا آب عدس اضافی مونده به قابلمه اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا مواد کش دار بشن. نصف کشک رو به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم. 15 الی 20 دقیقه اجازه میدیم مواد با کشک بجوشند و حلیم بادمجون جا بیفته. سپس اون رو در ظرف میکشیم و با پیاز داغ، سیرداغ، نعناع داغ و کشک تزیین میکنیم.
نیکا نیکا خونه داره خونه آجری داره نیکا چند تا خونه داره !!!!!!!
مرسی نیکا جون خودت امتحان کردی خوب دراومده؟ چ نوع گوشتی استفاده کنم گوساله یا گوسفند؟
دنیاپر اﺳﺖ ، اﺯ اﻧﺴﺎﻥ ﻫﺎی ﺧﻮﺏ . . .اﮔﺮ ﻧﺘﻮاﻧﺴﺘﻲ اﻧﺴﺎﻥ ﺧﻮﺏ ﭘﻴﺪا کنی !!!ﺧﻮﺩﺕ ﻳکی اﺯ ﺁﻧﻬﺎ ﺑﺎش                          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از گردن کوسفند استفاده میکنم
این چنین سرخ و لوند برخار بوتهء خون شکفتن وینچنین گردن فراز برتازیانه زارِ تحقیر گذشتن وراه را تاغایتِ نفرت بریدن.- آه ،‌ازکه سخن می گویم؟ ما بی چرا زندگانیم آنان به چرا مرگِ‌ خود آگاه هان اند. الملک یبقی مع الکفر و لایبقی مع الظلم
بادمجونمم کبابی میکنم
این چنین سرخ و لوند برخار بوتهء خون شکفتن وینچنین گردن فراز برتازیانه زارِ تحقیر گذشتن وراه را تاغایتِ نفرت بریدن.- آه ،‌ازکه سخن می گویم؟ ما بی چرا زندگانیم آنان به چرا مرگِ‌ خود آگاه هان اند. الملک یبقی مع الکفر و لایبقی مع الظلم
اخه من از بوی ضخم گوسفند خیلی بدم میاد باشه کبابی میکنم حتما بهتر میشه مرسی
دنیاپر اﺳﺖ ، اﺯ اﻧﺴﺎﻥ ﻫﺎی ﺧﻮﺏ . . .اﮔﺮ ﻧﺘﻮاﻧﺴﺘﻲ اﻧﺴﺎﻥ ﺧﻮﺏ ﭘﻴﺪا کنی !!!ﺧﻮﺩﺕ ﻳکی اﺯ ﺁﻧﻬﺎ ﺑﺎش                          
سوپ جو هم اول مرغ میپزم بعد ریش میکنم با همون اب مرغ توش قارچ سرخ شده, جو پرک, هویج نگینی و کمی هم فلفل دلمه ای بعدش شیر میریزم وقتی پخت اخرسر که میخوام سرو کنم توش خامه میریزم
این چنین سرخ و لوند برخار بوتهء خون شکفتن وینچنین گردن فراز برتازیانه زارِ تحقیر گذشتن وراه را تاغایتِ نفرت بریدن.- آه ،‌ازکه سخن می گویم؟ ما بی چرا زندگانیم آنان به چرا مرگِ‌ خود آگاه هان اند. الملک یبقی مع الکفر و لایبقی مع الظلم
سوپ جو جو پوست کنده رو از شب قبل تو آب خیس میزارم با کمی عدس پیاز سرخ میکنم با سینه مرغ بعد ادویه میزنم بعد هویج که نگینی خرد کردم بعدشم سه تا گوجه رتده میکنم بهش اضافه میکنم و جو و عدس رو اضافه میکنم و آب معمولی یا آب گوشت میریزم تا بجوشه بعد از یک ساعت مرغ هارو درمیارم و ریش ریش میکنم و میریزم تو قابلمه یک قاشق رب از آخر و نمک و آبلیمو و یک ربع مونده به این که گاز رو هاموش کنم سبزی یا جعفری میریزم
نیکا نیکا خونه داره خونه آجری داره نیکا چند تا خونه داره !!!!!!!
مرسی خانما از راهنماییتون
دنیاپر اﺳﺖ ، اﺯ اﻧﺴﺎﻥ ﻫﺎی ﺧﻮﺏ . . .اﮔﺮ ﻧﺘﻮاﻧﺴﺘﻲ اﻧﺴﺎﻥ ﺧﻮﺏ ﭘﻴﺪا کنی !!!ﺧﻮﺩﺕ ﻳکی اﺯ ﺁﻧﻬﺎ ﺑﺎش                          
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز