2777
2789
من. اوایل جو گرفته بودم کل نافله و آداب و ....خیلی خسته شدم. الان بعد از نیمه شب شرعی دو رکعت شفع و ...

میشع راهنمایی کنین چجوری میشه خوند که خیلی سنگین هم نباشه و این که در قنوت 40نفرو نام می‌برین؟

من نمیدونم چرا وهم برم میداره حتی برای خوندن نماز عشا،تو رو خدا برای من هم دعا کنید که خداوند به من ...

اصن نترس من وقتی نمازشب میخونم حس میکنم خدا پیشمه داره نگام می‌کنه. دستمو میگیره 

یبار امتحانش کن احساس خوشبختی میکنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امکانش هست منم دعا کنین باور کنین خیلی دارم تلاش میکنم ولی انگار نه انگار 🥲

انشالله که بیشتر از هر وقتی خدا و کمکش رو‌تو زندگیت حس کنی و غرق شادی بشی،الهی به خدا چنان نزدیک بشی که همش هواتو داشته باشه و بهت نعمت بده 

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
امکانش هست منم دعا کنین باور کنین خیلی دارم تلاش میکنم ولی انگار نه انگار 🥲

چشم حتما عزیزم 

بهتون پیشنهاد میدم خود شما هم بخونید عجیب معجزه می‌کنه 

و  مداومت بر ذکر استغفار 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
اصن نترس من وقتی نمازشب میخونم حس میکنم خدا پیشمه داره نگام می‌کنه. دستمو میگیره  یبار امتحانش ...

ممنونم از این توصیف زیبات و حس خوبی که ایجاد کردی الهی خیرش رو ببینی گلم

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
بله من مدام میخونم  من در زمانی شروع کردم که آسمون بالا سرم شده بود چهار انگشت نفسم بالا نمیو ...

سلام من نطراتتون روتوتایپیک های مختلف خوندم وخاستم بگم ازشخصیتتون وطرزصحبت کردنتون خیلی خوشم میام

اولین بارتو‌مجازی به کسی همچین حسی پیداکردم

امیدواذم موفق باشین

واقعا؟؟؟

بله جانم 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
میشع راهنمایی کنین چجوری میشه خوند که خیلی سنگین هم نباشه و این که در قنوت 40نفرو نام می‌برین؟

اصصصصصلا. دورکعت نماز ساده شفع. بعد یه رکعت وتر فقط یه حمد مهمه، بعد قنوت میگم اللهم عجل لولیک الفرج بعد رکوع و سجده و تشهد و سلام و تمام. چرا الکی خودم رو خسته و زده کنم. تازه مهم همون یه رکعتی هست و فقط یه حمد. قنوت هم نگفتی طوری نیست. بقیه اعمال مستحبه

خدا خیرتون بده عزیزم .بعد شما با نماز صبح که بیدار میشید میخونید؟

زنده باشید جانم 

بله من یک ساعت قبل از نماز صبح بیدار میشم 

میخونم ثوابش خیلی بیشتره و بعدش هم  نماز صبح  

چشم حتما عزیزم  بهتون پیشنهاد میدم خود شما هم بخونید عجیب معجزه می‌کنه  و  مداومت ب ...

من خیلی دلم میخواد بخونم ولی متاسفانه در نماز خوندن خیلی کاهلم اصلا دوست ندارم این سستی ام رو پدر بزرگم اومدن تو خوابم گفتن نماز بخون ولی متاسفانه بعضی وقتا تنبلی میکنم خیلی میخونم ولی بعضی وقتا این تنبلی نمیذاره

من یادمه چند سال پیش نماز میخوندم یه شب تو قنوت نماز وتر بودم چشمام بسته بود دعا میخوندم قشنگ حس کردم رو هوا بین کهکشان هستم بخدا با چشم بسته خودمو تو اسمون دیدم سریع چشامو باز کردم پایین و دیدم دیدم نه بابا تو خونم حتما خیالاتی شدم ولی خیلی حس قشنگی داشت 

سلام من نطراتتون روتوتایپیک های مختلف خوندم وخاستم بگم ازشخصیتتون وطرزصحبت کردنتون خیلی خوشم میام ا ...

سلام عزیزم 

ممنونم جانم شما به من لطف دارین 

قطعاً بهترین صفات در وجود ارزشمند خودتون نهفته هست 

بهترین ها سهم شما ❤️

عالیه،بهتر از نمازشب تو دنیا وجود نداره

عکس پروفایل خودمم،لطفا کپی نکن گل  .       .   ★🌙   .  •  °      •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  °