2777
2789
عنوان

خدایا من چیکار کنم🔞😑

212 بازدید | 11 پست

غروب بهش پیام دادم کجایی برگشتی جایی رفته بود بعد دیدم جواب نداد تماس گرفتم  کلن دردسترس نبود یه بار تماس گرفتم بوق خورد ولی جواب نداد پیام داد کار دارم فعلا برنگشتم منم عصبی شدم 

دوبارع زنگ زدم  میگ ی دقیقع قطع میکنی منو بستی ب زنگ دم باجم با اعصبانیت قطع کردم گفتم  اوکی پیش خودم فکر میکنم ک میتونی پیام بدی کار دارم برنگشتم نمیتونی بگی دارم اینکارو میکنم  بعدا بهت زنگ میزنم

بعد نیم ساعت پیام داد من سرکارم توام سرکاری از این بعد هرکس کار داشت نتونست حرف بزنه منتظر میمونه تا خود طرف تماس بگیره یا پیام بده  هروقت دو طرف کاری نداشت پیام بده گفتم باشه نوشت ممنون ک درک کردی گفتم اره گفت چی اره گفتم کار دارم بعدا حرف میزنیم بعد ۴ ساعت هنوز ی پیام زنگم نداده بنظرتون حق با کیه

نامزد عقدیم نیست اما ۳ سالع باهمیم ایشالا در اینده نظرتونو بگین

بقول دکتر سعید عزیزی 

مردا بشدت از اینکه یک زن براشون هی زنگ و پیام بده وقتی درگیر کارن متنفرن

چون احساس بدی بهشون دست میده احساس میکنن یکی داره کنترلشون می‌کنه 

و حس منفی میگیرن 

برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات،،، 

بنظرم راست میگه وقتی کار می‌کنه بهش زنگ نزن بزار اون بزنه برعکس ما حتما که دوست داریم همش با همسر یا پارتنرمون حرف بزنیم 

مردا کلا یکم کم حرف ترن 

و تو محل کار 

با تو خرید 

یا فوتبال دیدن کلا دوست ندارن با کسی حرف بزنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم راست میگه وقتی کار می‌کنه بهش زنگ نزن بزار اون بزنه برعکس ما حتما که دوست داریم همش با همسر یا ...

بنظرت الان چیکار کنم منتظر شم تا اون خبر بگیر ازم بعد ۵ ساعت زنگ پیام نداد

نظری ندارم ولی منم اینجوریم یک زره بهم محبت نشه احساس میکنم دیگه طرف دوسم نداره 

بیخیال شو بنظرم دیگه زنگ و اینا نزن کلا من باشم واقعا به غرورم برمیخوره 

من آدمی ام دیدم رفیقیم ها چند ساله صدبارم شده زنگ بزنم ی دقیقه جواب میده میگه مشتری دارم با لحن خنده و شوخی میگه زنگ میزنم باشه ؟ قطع می‌کنه 

به همین سادگی 

توم یدمدت فاصله بگیری از وابستگی آیت کم میشه 

(:A__•~•__M:)

نه دیگه پیام بده بهش خودت گفتی کارم تموم شد زنگ میزنم

اینم چون خودش این پیشنهاد و داده میخواد پاشو بمونه 

یعنی تو یادبگیری که منتظر شدن چطوریه 

دیگه پیام بده 

نگو ک دوباره میخوای زنگ بزنی 😑هیچ کاری نکن من بودم تا دو هفته ی ماه اصلا زنگ نمی‌زدم 

(:A__•~•__M:)
نه دیگه پیام بده بهش خودت گفتی کارم تموم شد زنگ میزنماینم چون خودش این پیشنهاد و داده میخواد پاشو بم ...

بهش گفتم 

برای خودم متاسفم که تو ذرع ای اهمیت نداره برات تو حتا اگ ساعت ها هم با من حرف نزنی چند روزم حرف نزنی مهم نیست برات واقعا من الکی‌ خودمو هلاک میکنم

بهش گفتم برای خودم متاسفم که تو ذرع ای اهمیت نداره برات تو حتا اگ ساعت ها هم با من حرف نزنی چند روزم ...

بنظرم باید به روی خودت نمیاوردی 

مردا وقتی بفهمند رو به چیزی حساسی بدتر همون کارو انجام میدم همشون لجبازند پاکش کن اگه نخونده

بنویس سلام خوبی چخبر 

بعد الکی بنویس وای ببخشید فراموش کردم پیام بدم رفته بودم بیرون 

بنظرم باید به روی خودت نمیاوردی مردا وقتی بفهمند رو به چیزی حساسی بدتر همون کارو انجام میدم همشون لج ...

پیامک داده بودم اونم نوشت من تا الان دارم کار میکنم الکی دعوا راه ننداز فقط درکتو ببر بالا

بنظرم باید به روی خودت نمیاوردی مردا وقتی بفهمند رو به چیزی حساسی بدتر همون کارو انجام میدم همشون لج ...

ولی باید همینو میگفنم ک کفتی متاسفانه واقعا بعضی وقتا میرع رو مخم و اینو میدونه ک من ترس از دست دادن دارم

ولی باید همینو میگفنم ک کفتی متاسفانه واقعا بعضی وقتا میرع رو مخم و اینو میدونه ک من ترس از دست دادن ...

چون ترستو فهمیده اینجوری می‌کنه ولی خب تو هم درکتو ببر بالا