2777
2789

بله من مدام میخونم 

من در زمانی شروع کردم که آسمون بالا سرم شده بود چهار انگشت

نفسم بالا نمیومد بشدت از شدت غم قلبم درد می‌گرفت

کمکم کرد ک رها بشم از اون حس غم 

و چهرم بشدت درخشان شد 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام (خواهش میکنم تا آخر بخونید) 

اگر میشه لطف کنید اول و آخر دعاهاتون صلوات بفرستین خیلی خیلی تاثیر داره 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل و فرجهم 

اللهم عجل لولیک الفرج 

انشاالله که به حق چهارده معصوم (علیهم السلام) همه مسلمانان جهان حاجت روا بشن و 

انشاالله که به حق چهارده معصوم (علیهم السلام) همه بیماران اسلام شفای عاجل و کامل پیدا کنند 

اگر رفتید حرم انشاالله به حق چهارده معصوم (علیهم السلام) زیارتتون قبول باشه و اگه میشه به نیابت از همه مسمانان نماز زیارت بخونید  

الهی آمین

التماس دعای فراوان برای ظهور آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف 🙏(اللهم عجل لولیک الفرج) 

و 

التماس دعای فراوان برای شهادت بنده حقیر 🙏

میشه برای من هم به اسم دعا کنید 🙏

مهدی هستم

ممنون

هر وقت بتونم خدا لطف کنه میخونم

هرکی امضامو دید میشه یه صلوات مهمونم کنه؟💚ختم بهت میدم بر اساس مشکلت بهم بگو مشکلتو هرجا دیدی منو کمکت میکنم حاجت روا بشی💚راستی برام صلوات فرستادی بگو برات بفرستم منم دعام گیراعه💚الهم عجل لولیک الفرج💚💚من ایرانمو تو عراقی؛چه فراقی💚بگیر از دلم یه سراغی؛چه فراقی💚دوری و دوستی سرم نمیشه و هیچ کجا واسم حرم نمیشه💚از تو دورم باورم نمیشه و دارم‌میمیرم💚کربلا واسم ضروریه حسین💚اربعین اوضا چجوریه حسین؟💚کار من امسال صبوریه حسین💚دارم میمیرم💚شوریده و شیدای تو ام💚شیرینی رویای منی💚تا ب قیامت پای تو ام💚دین منی💚دنیای منی💚آقای منی💚آه با شهیدان تو یا حسین💚آه بر سر خان تو حسین💚به دلم حسرت کربلا💚آه کربلا کربلا کربلا💚فانی در ذات احدی💚جان ابوفاضل مددی💚عاشق عشق ناب تو ام💚صاحب من ارباب منی💚آقای منی💚آه ساکن کربلا یا حسین💚آه خاک کویت شفا یا حسین💚در شب ظلمت ماه منی💚دلیل عشقی راه منی💚نماز روحم سوی تو💚قبله من محراب منی💚آقای منی💚آه آیینه خدا یا حسین💚آه شهید سر جدا یا حسین💚آه دلیل عزت کربلا💚
بله من مدام میخونم  من در زمانی شروع کردم که آسمون بالا سرم شده بود چهار انگشت نفسم بالا نمیو ...

دعا کن برای من هم دوست مهربون،من و خانواده ام خیلی به کمک خدا و عای شما نیاز داریم

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
بله من مدام میخونم  من در زمانی شروع کردم که آسمون بالا سرم شده بود چهار انگشت نفسم بالا نمیو ...

سلام (خواهش میکنم تا آخر بخونید) 

اگر میشه لطف کنید اول و آخر دعاهاتون صلوات بفرستین خیلی خیلی تاثیر داره 

اللهم عجل لولیک الفرج 

انشاالله که به حق چهارده معصوم (علیهم السلام) همه مسلمانان جهان حاجت روا بشن و 

انشاالله که به حق چهارده معصوم (علیهم السلام) همه بیماران اسلام شفای عاجل و کامل پیدا کنند 

اگر رفتید حرم انشاالله به حق چهارده معصوم (علیهم السلام) زیارتتون قبول باشه و اگه میشه به نیابت از همه مسمانان نماز زیارت بخونید  

الهی آمین

التماس دعای فراوان برای ظهور آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف 🙏(اللهم عجل لولیک الفرج) 

و 

التماس دعای فراوان برای شهادت بنده حقیر 🙏

میشه برای من هم به اسم دعا کنید 🙏

مهدی هستم

ممنون

من هربار خودم دو شب اول حاجت مهم رو گرفتم 

من نمیدونم چرا وهم برم میداره حتی برای خوندن نماز عشا،تو رو خدا برای من هم دعا کنید که خداوند به من و خانواده ام،مادر و پدر و همسرم خیلیییی کمک کنه و هدایتگرمون باشه به خوشبختی و سعادت و حاجت روایی

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰